GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Accor najavljuje otvorenje Swissotela Kopaonik

Accor najavljuje otvorenje Swissotela Kopaonik
HOTELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.01.2023 / 20:45
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Accor, vodeća svjetska hotelska grupacija, širi svoj portfelj u jugoistočnoj Europi potpisivanjem ugovora o otvaranju Swissôtela Kopaonik u Srbiji.

U partnerstvu s tvrtkom KOP2020, premium hotelski brend svoje prve goste dočekat će u zimskoj sezoni 2024/2025.

Swissôtel Kopaonik nalazit će se na najvećem i najpoznatijem skijalištu u Srbiji koje se proteže do Pančićevog vrha na 2017 metara nadmorske visine i često se naziva "Krovom Srbije". Novoizgrađeni objekt nudit će 175 modernih i udobnih soba i apartmana, selekciju restorana, cigar bar, Spa & wellness zonu, konferencijski prostor i spremište za ski opremu. Smješten u samom centru Kopaonika, pokraj skijaškog centra, na pješačkoj udaljenosti od žičara, novi Swissôtel će biti savršen dodatak spektakularnom planinskom pejzažu.

"Srbija je jedan od skrivenih dragulja jugoistočne Europe. Uz nevjerojatnu prirodu i kulturu, pravo je blago, koje će otkriti putnici iz regije i cijele Europe. U isto vrijeme, Kopaonik je omiljena destinacija za ljubitelje skijanja koji traže vrhunsku uslugu. Oduševljeni smo što možemo dovesti naš brend, Swissôtel, na ovo spektakularno odredište pružajući gostima zaista prvoklasno iskustvo zahvaljujući lokaciji hotela, luksuznom dizajnu i njegovoj posvećenosti prirodnom okruženju. Uvjerena sam da će prirodan krajolik koji oduzima dah, u kombinaciji sa suvremenom vitalnošću Swissôtel-a, donijeti novu kvalitetu putnicima koji posjećuju Kopaonik", kaže Dilek Sezer, direktorica razvoja Accor-a za južnu i istočnu Europu.

Kopaonik je već dobro poznata ski destinacija, a nova investicija učvrstit će ga na karti zimskih sportova na jugoistoku Europe.
Swissôtel Hotels & Resorts brend je suvremenih hotela prožetih svježinom i vitalnošću alpske energije, ukorijenjenih u tradiciji švicarskog gostoprimstva.

Cijenjen zbog svog "pametnog dizajna", kvalitetne izrade i pažljivog pristupa održivosti, Swissôtel svojim gostima pruža mogućnosti da bezbrižno istražuju svijet, otkrivaju prave životne radosti i prigrle priliku za "live it well" koncept odmora.

Tagovi: Accor, Swissôtel Kopaonik, Kopaonik
PROČITAJ I OVO
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE