GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Acibadem postao većinski vlasnik Bel Medica

Acibadem postao većinski vlasnik Bel Medica
ZDRAVSTVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.07.2021 / 07:51
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Potpisivanjem ugovora u Beogradu juče su integrisana dva medicinska sistema - turski "Acibadem", jedan od najvećih bolničkih lanaca na svijetu i srpska privatna bolnica "Bel Medic". Sporazum su potpisali vlasnici i osnivači Bel Medica Jasmina i Milan Knežević i Acibadema Mehmet Ali Aidlary.

Na taj način, Acibadem je postao većinski vlasnik Bel Medica, vodeće privatne zdravstvene ustanove u Srbiji s 26-godišnjom tradicijom, koja će raditi u budućnosti kao "Acibadem Bel Medic. Suvlasnik i izvršni direktor, kao i prije, bit će dr. Jasmina Knežević, navedeno je u priopćenju iz ove srpske bolnice.

Dr. Jasmina Knežević, osnivač i izvršni direktor "Bel Medica", izrazila je zadovoljstvo što je Bel Medic postao partner u lancu bolnica svjetskog ranga.

- Ovo je novi početak za Bel Medic, veliki uspjeh i svi ćemo napredovati zajedno. Želimo napraviti od Bel Medica priču o uspjehu iz koje će pacijenti i Srbija imati koristi, kazala je nakon potpisivanja sporazuma, dodajući da je jedan od planova regrutiranje medicinskog osoblja kroz obrazovni centar i Fakultet "Acibadem".

Vlasnik i osnivač "Acibadema", Mehmet Ali Aydinla, rekao je da je ovo veliki posao za sve. Izrazio je uvjerenje da će se zdravstvene usluge u Srbiji podći na mnogo viši nivo zahvaljujući sinergiji koja će biti stvorena u saradnji Acibadema sa Bel Medicom.

Zdravstvena grupa Acibadem pripada drugom najvećem lancu bolnica u svijetu IHH, a radi u Turskoj od 1991. godine. Sistem funkcionira na globalnom nivou u Sjevernoj Makedoniji kao Acibadem Sistina, Bugarskoj, Nizozemskoj i sada u Srbiji, s 21 bolnice, 13 ambulanti, više od 4.200 kreveta, s više od 22.500 zaposlenih i 4.000 ljekara.

Tagovi: Acibadem, Bel Medic, Mehmet Ali Aydinla, Jasmina Knežević
PROČITAJ I OVO
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
SPEKULACIJE
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
ZAGREB - U spekulacijama o tome tko će biti novi vlasnik Studenca, uz CVC Capital Partners ovih dana se pojavila i Biedronka, najveći trgovački lanac u Poljskoj, no zasad još bez ikakvih službenih potvrda s bilo koje strane u budućoj transakciji.
Bolt traži vozače u BiH
OGLAS
Bolt traži vozače u BiH
SARAJEVO - Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi usluga. Evropska kompanija Bolt je objavila oglas za potragu vozača i na taj način najavila dolazak u Sarajevo.
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
ISPRIKA
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
DUBAI - Izvršni direktor Emirates Airlinea objavio je pismo isprike kupcima tijekom vikenda nakon što su povijesne kiše u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izazvale rekordne poplave i kaos u zračnoj luci u Dubaiju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE