GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

AD Plastik dobio Ford Q1 certifikat

AD Plastik dobio Ford Q1 certifikat
CERTIFIKAT
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.02.2023 / 19:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zagrebačka tvornica AD Plastik Grupe na Jankomiru dobila je jedan od najprestižnijih certifikata kvalitete u automobilskoj industriji - Ford Q1.

Predstavnik Forda svečano ga je uručio predsjedniku uprave Marinku Došenu, a tradicionalnim podizanjem Ford Q1 zastave zagrebačka je tvornica svrstana među najkvalitetnije dobavljače ovog svjetskog proizvođača automobila.

Ford Q1 certifikat pokazatelj je iznimne kvalitete dobavljača i dodjeljuje se onima koji su postigli izvrsnost prema različitim i iznimno strogim kriterijima i zahtjevima Forda. Certificiranje prema Fordovim metodama jedno je od najzahtjevnijih u automobilskoj industriji, zbog čega je posebno cijenjeno.

Tvornica AD Plastik Grupe u Zagrebu trenutno proizvodi komponente za novo vozilo Ford Puma STline i dnevno se u prosjeku isporučuje nekoliko tisuća dijelova za tog proizvođača automobila.

„Ovo je za nas veliko priznanje koje potvrđuje kvalitetu isporučenih proizvoda i ponovljivost naših procesa na globalnom tržištu, što dodatno učvršćuje našu poziciju poželjnog i pouzdanog dobavljača i partnera. Naša usredotočenost na ispunjavanje zahtjeva svojih kupaca, prije svega isporukom proizvoda visoke kvalitete i performansi u točno zadanim rokovima, zasjala je u punom sjaju. Partnerske odnose sa svojim kupcima već godinama temeljimo na kvaliteti i povjerenju, a ovo je još jedan pokazatelj koliko smo u tome uspješni. U ovim vrlo zahtjevnim vremenima kada nam svima nedostaje više dobrih vijesti, ovaj certifikat ima posebnu vrijednost za sve naše zaposlenike. Oni su i tijekom ove vrlo zahtjevne procedure pokazali iznimno znanje, kvalitetu i strast, i hvala im na tome“, izjavio je Marinko Došen prilikom preuzimanja certifikata.

Tagovi: AD Plastik, Marinko Došen, Ford Q1 certifikat
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE