GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

AD Plastik: Isporuke za Suzuki iz tri tvornice

AD Plastik: Isporuke za Suzuki iz tri tvornice
POSLOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.12.2020 / 14:20
Autor: SEEbiz
SOLIN - AD Plastik Grupa ugovorila je 24 milijuna eura novih poslova za Suzukijev redizajnirani model SCross. Isporučivat će različite komponente eksterijera i interijera sa čak tri svoje lokacije.

Osim u mađarskoj tvornici, po prvi puta će se komponente za ovog japanskog proizvođača automobila isporučivati iz tvornica u Solinu i Zagrebu.


AD Plastik Grupa ujedno je po prvi puta postala razvojni partner za ovog kupca te dobavljač u tehnologiji bojenja. Odgovorna je za razvoj vrlo zahtjevnih proizvoda što ovom projektu daje još veći značaj, a istovremeno je Magyar Suzuki Corporation tvornicu u Zagrebu prepoznao kao jednu od najboljih u regiji u tehnologiji bojenja.

„Jedan od naših strateških ciljeva prilikom akvizicije proizvodne lokacije u Mađarskoj bio je diversifikacija portfelja kupaca. Zahvaljujući toj poslovnoj odluci, Suzuki je ušao na panel naših kupaca jer je tvornica u Mađarskoj imala dugogodišnju suradnju s ovim kupcem u tehnologijama injekcijskog prešanja i puhanja. Posao koji smo ugovorili vrlo je značajan za budući razvoj poslovanja jer smo proširili suradnju, ugovorili aspektne pozicije s dodanom vrijednošću i ušli na panel razvojnih dobavljača. Dio smo poslova dogovorili kao dobavljač prvog reda, a dio kao dobavljač drugog reda i to preko tvrtke Euroasia koja je njihov dugogodišnji logistički partner. Usprkos zahtjevnim okolnostima poslovanja izazvanim pandemijom, članovi našeg tima još jednom su dokazali kako su znanje, entuzijazam i posvećenost kupcu primarni zadaci i formula uspjeha.“, izjavio je Mladen Peroš, član Uprave za prodaju i projekte.

AD Plastik Grupa kao razvojni dobavljač odgovorna je za razvoj i validaciju proizvoda, procesa, alata i naprava. Osim tehnologije injekcijskog prešanja, ovim su projektom obuhvaćene tehnologije bojenja, puhanja, kromiranja, ekstruzije te montaže koje uključuju vibraciona i ultrazvučna zavarivanja.

Predviđeno trajanje projekta je skoro sedam godina, a početak serijske proizvodnje planiran je krajem 2021. godine u mađarskoj tvornici Esztergom. Suzuki S-Cross među deset je najprodavanijih vozila u srednjoistočnoj Europi, a riječ je o crossoveru koji ima značajke kompaktnog automobila s rješenjima koja se koriste u terenskim modelima.

Tagovi: AD Plastik, Suzuki, Mladen Peroš, Suzuki S-Cross
PROČITAJ I OVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE