GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Adria Media Zagreb pojačala se s najvećim domaćim eksperticama native oglašavanja

Adria Media Zagreb pojačala se s najvećim domaćim eksperticama native oglašavanja
POJAČANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.10.2020 / 09:54
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Najveći domaći stručnjaci native oglašavanja, Silvana Mrvelj i Anita Vučinić Naprta, postali su u listopadu članovima Adria Media Zagreb tima.

Marketinške kampanje same po sebi trebaju donositi vrijednost te generirati novi, edukativni i zabavni sadržaj, a ne ometati pažnju publike i biti 'kamen spoticanja' u percepciji brenda kod potrošača. Native oglašavanje, kao sadržajno autentičan i iskustveni oblik reklamne komunikacije, pravi je odgovor na ovaj izazov. Znaju to i u Adria Mediji Zagreb koja je akvizicijom 'nativnih gurua' Silvane Mrvelj i Anite Vučinić Naprte osnažila svoj odjel native oglašavanja.

Native oglašavanje je najbrže rastući oglašivački segment u povijesti modernog oglašavanja. Između 2017. i 2018. u svijetu je zabilježen rast od 35 posto. Prihodi native oglašavanja u 2018. u svijetu su premašili 20 milijardi dolara – s tendencijom godišnjeg rasta od 20 posto (izvor: BI Intelligence estimates, Interactive Advertising Bureau (IAB)). Upravo je ovaj trend jedan od ključnih pokretača daljnjeg razvoja AMZ platformi – printa, digitalnih izdanja, evenata i B2B-a - jer native sadržaj kojeg potpisuju stručnjakinje Mrvelj i Vučinić Naprta je provjereno dobar sadržaj bez obzira na kojoj se platformi plasira.

„Kvaliteta teksta, fotografija i dizajn mimikrički se uklapaju u sadržaj samog medija. Dakle, vrhunski novinarski pristup temi/brandu/klijentu je 'core' zadatak, a izvedba je prilagođena zadanostima i posebnostima papira, portala, native eventa, društvenih mreža te ciljevima native kampanje, kao što su primjerice 'call to action', 'performance' marketing i 'brand awareness'“ poručila je Mrvelj koja je s kolegicom Vučinić Naprta osvojila brojna međunarodna priznanja i nagrade za uspješne marketinške kampanje.

„Velika mi je čast biti dio vrhunskog i kreativnog AMZ tima te brendova koji već godinama stvaraju sjajne priče, projekte i platforme koje čitateljima i klijentima donose vrlo autentičan i iskustveni sadržaj. Posebno me veseli kreiranje novih native formata s fokusom na kvalitetan novinarski tekst, vrhunsku fotografiju i dizajn - u kojima ne planiramo pratiti trendove već ih stvarati. Adria Media Zagreb je ispričala mnogo dobrih priča dosad. Uvjerena sam da će 2021. i nova dimenzija native oglašavanja biti jedna od njih“ rekla je Vučinić Naprta.

Uslijed ekonomskog šoka uzrokovanog pandemijom mnoge izdavačke kuće mijenjaju svoj model poslovanja te su, nažalost, prisiljene  
reducirati broj novinara i smanjiti troškove ulaganja. No, ima i onih hrabrih koje u kriznim vremenima investiraju u daljnji razvoj. „Jačanjem našeg odjela native oglašavanja vodećim stručnjacima u tom području utvrđujemo svoju lidersku poziciju medijske kuće u lifestyle segmentu, još brže provodimo svoju digitalnu transformaciju poslovanja s naglaskom na inovativna komunikacijska rješenja i jaču sinergiju s našim oglašivačkim partnerima. Njima i njihovim brendovima želimo pružiti dodanu vrijednost kroz nove native formate i kreativne ideje koji su od esencijalne važnosti za realizaciju uspješnih marketinških kampanja“ poručila je direktorica AMZ-a Ivana Krajinović.

Tagovi: Adria Media Zagreb, native sadržaj, Ivana Krajinović, Silvana Mrvelj,i Anita Vučinić Naprta
PROČITAJ I OVO
Švedska kompanija planira proizvoditi Modernino cjepivo u Francuskoj
CJEPIVO
Švedska kompanija planira proizvoditi Modernino cjepivo u Francuskoj
STOCKHOLM - Švedski Recipharm, najveći podizvođač farmaceutskog sektora u svijetu, objavio je u srijedu da planira proizvoditi doze Moderninog potencijalnog cjepiva protiv covida 19 u središnjoj Francuskoj.
Glas poduzetnika: Novo zatvaranje Vlada mora platiti ili idemo u prosvjede
JASNA PORUKA
Glas poduzetnika: Novo zatvaranje Vlada mora platiti ili idemo u prosvjede
ZAGREB - Udruga Glas poduzetnika (UGP) ističe u srijedu da država oštećenim poduzetnicima mora platiti troškove eventualnog novog zatvaranja gospodarstva i to u iznosu od 70 i 80 posto prihoda u usporedbi s istim razdobljem prošle godine, te da će u protivnom pokrenuti ozbiljne prosvjede.
HUP: Zatvaranje objekata ugrožava gospodarstvo i radna mjesta
UPOZORENJE
HUP: Zatvaranje objekata ugrožava gospodarstvo i radna mjesta

ZAGREB - Zatvaranjem ugostiteljskih objekata ugrožava se opstojnost gospodarstva i radna mjesta, istaknuli su u srijedu iz Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) te najavili da će vladi danas poslati nove prijedloge kompenzacijskih mjera kojima bi se amortizirao dio financijske štete koja će nastati.

Rusi ne isključuju mogućnost proizvodnje cjepiva u Njemačkoj
CJEPIVO
Rusi ne isključuju mogućnost proizvodnje cjepiva u Njemačkoj

MOSKVA - Ruski fond za izravna ulaganja ne isključuje mogućnost proizvodnje cjepiva protiv covida-19 "Sputnik V" u Njemačkoj, rekao je u srijedu čelnik Ruskog fonda za izravna ulaganja Kirill Dmitriev u intervjuu za TV kanal Russia 24.

Poljska Selvita nova vlasnica bivšeg Plivinog istraživačkog centra
DOGOVOR
Poljska Selvita nova vlasnica bivšeg Plivinog istraživačkog centra
ZAGREB - Fidelta, kompanija izrasla iz nekadašnjeg Plivinog istraživačkog centra, koja zadnje desetljeće posluje unutar Galapagos grupe, opet mijenja vlasnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE