GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Adris: Zaposlenicima za božićnice i nagrade za ostvarene rezultate 25 milijuna kuna

Adris: Zaposlenicima za božićnice i nagrade za ostvarene rezultate 25 milijuna kuna
NAGRADE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.12.2022 / 12:42
Autor: SEEbiz
ROVINJ - Adris grupa i tvrtke u njenom sastavu (Maistra, Croatia osiguranje, Cromaris i Abilia) i ove će godine, u skladu s kolektivnim ugovorima i ostvarenim rezultatima, svojim zaposlenicima isplatiti božićnicu i dar za djecu.

Adris grupa će za božićnice, darove za djecu do 15 godina starosti te nagrade za ostvarene rezultate ove godine ukupno isplatiti gotovo 25 milijuna kuna, što je dvostruko više u usporedbi s prethodnom godinom.

Zaposlenici Croatia osiguranja ove će godine dobiti božićnicu vrijednu 1.500 kuna kao i 600 kuna dara za svako dijete do 15 godina starosti. Već je sredinom studenoga svim zaposlenicima isplaćena i nagrada za radni učinak u iznosu od 1.000 kuna.

Božićnicu u iznosu od 2.200 kuna, koja je viša od one zajamčene Kolektivnim ugovorom, dar u naravi vrijedan 300 kuna, Cromarisove proizvode te 600 kuna za svako dijete dobit će zaposlenici Cromarisa. I u Cromarisu je isplaćen sezonski bonus u iznosu od 1.500 kuna po zaposleniku.
Turističke tvrtke Maistra d.d. i HUP Zagreb d.d. zaposlenicima će isplatiti božićnicu u iznosu do 2.000 kuna. Zaposlenici koji su radili cijelu godinu i stalni sezonci dobit će puni iznos božićnice, a ostali ovisno o dužini rada tijekom godine. Tvrtke će isplatiti i dar djetetu u iznosu od 1.000 kuna dar u naravi od 600 kuna, zaposlenicima koji na to imaju pravo. S obzirom na ostvarene rezultate, Maistra će svojim zaposlenicima isplatiti i nagradu u iznosu do 4.000 kuna, ovisno o dužini rada tijekom godine.

Zaposlenici Adrisa grupe d.d. i Abilije dobit će božićnicu u iznosu od 2.500 kuna i dar za svako dijete u iznosu od 600 kuna. Također, tradicionalni božićni dar u naravi vrijedan 500 kuna dobit će i umirovljenici Adrisa.

Tagovi: Adris Grupa, Maistra, Croatia osiguranje, Cromaris, Croatia osiguranje, ante Vlahović, Davor Tomašković, Tomislav Popović, Marko Remenar
PROČITAJ I OVO
HT u prvoj polovici godine povećao ulaganja na 233,1 milijun eura
ULAGANJA
HT u prvoj polovici godine povećao ulaganja na 233,1 milijun eura
ZAGREB - Hrvatski telekom (HT) predstavio je u četvrtak na konferenciji za medije nove fiksne usluge s povećanim brzinama i boljim mogućnostima bežićnog povezivanja uz WiFi6 tehnologiju te druge novosti u poslovanju, s naglaskom na pojačane investicije ove godine od 233,1 milijuna eura u fiksnu i mobilnu mrežu.
Ryanair ukida niz jesenskih letova zbog kašnjenja Boeingovih aviona
POTEZI
Ryanair ukida niz jesenskih letova zbog kašnjenja Boeingovih aviona
DUBLIN - Irski diskontni avioprijevoznik Ryanair objavio je danas da će znatno smanjiti broj letova ove jeseni zbog kašnjenja naručenih Boeingovih zrakoplova. Ryanair, jedan od najvećih kupaca Boeingovih zrakoplova, navodi u priopćenju da je u razdoblju od rujna i prosinca očekivao isporuku 27 zrakoplova.
H&M-u raste profitabilnost unatoč lošijoj prodaji u rujnu
PROFITABILNOST
H&M-u raste profitabilnost unatoč lošijoj prodaji u rujnu
ANALIZA - Švedski H&M objavio je tromjesečne poslovne rezultate koji su pokazali rast profitne marže u tom razdoblju, što je povećalo izglede za pozitivan preokret u poslovanju tvrtke unatoč činjenici da je u rujnu pretrpjela pad prodaje zbog neuobičajeno toplog vremena.
Air Serbia uskoro kreće s letovima za Porto
LETOVI
Air Serbia uskoro kreće s letovima za Porto
BEOGRAD - Air Serbia će od 10. novembra 2023. godine uspostaviti direktne letove između Beograda i Porta i tako u svoju mrežu destinacija uvrstiti drugi grad po veličini u Portugaliji.
DOK-ING dogovara proizvodnju strojeva za razminiranje Ukrajine
POSLOVI
DOK-ING dogovara proizvodnju strojeva za razminiranje Ukrajine
ZAGREB - Ukrajinska novinska agencija Interfax kao i drugi mediji u toj državi objavili su kako tamošnje ministarstvo obrane pregovara s hrvatskom tvrtkom DOK-ING kao i slovačkom Way Industries o lokalizaciji proizvodnje strojeva za razminiranje na teritoriju Ukrajine, piše u četvrtak Večernji list
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE