GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Agrolaguna otvorila prvu trgovinu u Zagrebu

Agrolaguna otvorila prvu trgovinu u Zagrebu
ISTARSKE DELICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.10.2020 / 10:26
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Na Trešnjevačkoj tržnici u Zagrebu otvorena je nova trgovina „3 Kantuna“ vodećeg istarskog proizvođača Agrolagune.

Radi se o prvoj trgovini u Zagrebu poznate istarske tvrtke u kojoj se nudi široki asortiman istarskih prirodnih, kvalitetnih i nagrađivanih vina, maslinovih ulja i sireva. U novootvorenom prodajnom prostoru ljubitelje prvoklasnih proizvoda tako očekuje velik izbor Vina Laguna, Ol Istria maslinovih ulja i sireva Špin. „3 Kantuna“ su idealno mjesto za sve gurmane koji cijene autohtone istarske proizvode već odavno prepoznate na lokalnom i globalnom tržištu. Osim širokog asortimana vina, ulja i sireva u prodajnom prostoru kupce očekuje stručno i ljubazno osoblje koje će im otkriti i predstaviti cijelu ponudu proizvoda.

- Unatoč brojnim izazovima koje nam je donijela ova godina, uspješno ostvarujemo zadane ciljeve u širenju vlastite maloprodajne mreže. Samo tri mjeseca nakon otvorenja druge trgovine „3 Kantuna“ u Splitu iznimno se radujemo što građanima Zagreba i njihovim gostima možemo predstaviti naš cjelokupni asortiman i naročito naše vrhunske proizvode limitiranih serija. Pozivam sve ljubitelje domaćih proizvoda da posjete našu trgovinu „3 Kantuna“ na Trešnjevačkoj tržnici. Upravo ovakva trgovina s istarskim delicijama nedostajala je hrvatskoj metropoli i zbog toga nismo dugo razmišljali trebamo li je otvoriti. Vjerujemo da će svaki posjetitelj uživati u ponudi i ambijentu. Odlučili smo ponuditi takvu vrstu trgovine koja nudi Agrolagunine artikle koji se ne mogu pronaći u velikim supermarketima. Sudeći po reakcijama naših kupaca u Poreču, Rovinju, Rijeci i Splitu nismo pogriješili jer su im postali dostupni i ekskluzivni proizvodi idealni za konzumiranje u posebnim prilikama kao i za poklone, izjavio je Jurica Vukosav, direktor komercijale u Agrolaguni istaknuvši da svakog kupca na otvorenju očekuju posebne ponude i pokloni.

Bogati asortiman proizvoda Agrolagune nudi visokokvalitetna vina s kontroliranom oznakom izvornosti ZOI sa 630 hektara vlastitih vinograda, ekstra djevičanska maslinova ulja s više od 65 tisuća stabala maslina te sireve koji se proizvode isključivo od svježeg domaćeg mlijeka s hrvatskih farmi. Dugogodišnja tradicija Agrolagune povezuje moderni pristup i visoku kvalitetu lokalnih proizvoda iz svih triju kategorija, što potvrđuju brojne nagrade na prestižnim domaćim i svjetskim natjecanjima, a iznimnu kvalitetu već godinama prepoznaju i kupci.

Agrolaguna u svojoj maloprodajnoj mreži ima dvije trgovine u Poreču, jednu na tržnici, a drugu u sklopu podruma i uljare u Mate Vlašića 34. Slijede trgovine na Štangi u Rovinju, potom na rivi u Rijeci te na tržnici Sućidar i Cankarevoj poljani u Splitu. U planu je uz trgovinu na Trešnjevačkoj tržnici otvoriti barem još jednu trgovinu u Zagrebu koja svojim visokim standardima zadovoljava svakog kupca.

Tagovi: Agrolaguna, maslinovo ulje, vino, Jurica Vukosav, 3 Kantuna, Trešnjevačka tržnica, Fortenova grupa
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE