GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Air France od srpnja leti iz Pariza za Zagreb, Split i Dubrovnik

Air France od srpnja leti iz Pariza za Zagreb, Split i Dubrovnik
DOBRE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.06.2020 / 15:40
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Zračni prijevoznik Air France od početka srpnja letjet će iz Pariza za Zagreb i Dubrovnik, a od sredine srpnja i za Split, izvijestili su u ponedjeljak iz te kompanije.

Nakon obustave letova prema Zagrebu, Splitu i Dubrovniku zbog pandemije koronavirusa, Air France postupno ponovo uspostavlja letove prema hrvatskim odredištima.

Letove iz Pariza za Zagreb počinju od 1. srpnja, za Dubrovnik 4. srpnja te za Split 13. srpnja, dok će se postupno povećavati tjedni broj letova.

Naime, iz te aviokompanije ističu da do kraja lipnja planiraju letjeti s tek 20 posto uobičajenih kapaciteta za ovo razdoblje. Ovisno o ukidanju ograničenja putovanja, nastavit će se s postupnim povećavanjem broja frekvencija i odredišta. Plan je da se u srpnju dosegne do 35 posto od prvobitnog rasporeda letova, te u kolovozu do 40 posto, dok bi broj odredišta povećali na 150 u Francuskoj, Europi i svijetu, što je 80 posto uobičajene mreže, a iz Air Francea napominju i kako će se letovi odvijati sa 106 od 224 zrakoplova u floti tog avioprijevoznika.

Za raspored letenja kažu da "podliježe izmjenama i podložan je dobivanju potrebnog odobrenja država". Uzet će u obzir trenutne zdravstvene i higijenske mjere u različitim državama ili odredištima na koja se leti, a putnici, kako napominju, svoje letove mogu odgoditi besplatno, tražiti vaučer ili povrat novca.

Iz te avio kompanije ističu da su svjesni da ljudi trebaju i žele ponovno putovati te da se nakon teškog razdoblja vesele putnicima, kojima poručuju da jamče najvišu razinu zdravlja i sigurnosti.

Putnici na svim letovima Air Francea moraju nositi zaštitne maske za lice, prije ukrcaja u zrakoplov provjerit će im se temperatura. Pojačani su svakodnevni postupci čišćenja zrakoplova, a putnička kabina se redovito dezinficira odobrenim virucidnim sprejom, napominje se u priopćenju.

Tagovi: Air France, Dubrovnik, Zračna luka Dubrovnik, Zračna luka Split, Zračna luka Zagreb
PROČITAJ I OVO
Rovinj: Građevinska dozvola za novi autobusni kolodvor
KOLODVOR
Rovinj: Građevinska dozvola za novi autobusni kolodvor
ROVINJ - Dozvola, koja bi trebala postati pravomoćna do sredine listopada, odnosi se na gradnju građevine infrastrukturne namjene na novoformiranoj čestici na kojoj je planirana nova lokacija kolodvora koji bi se tako s Trga na Lokvi preselio na područje Concette.
Vozni park Hrvatske pošte bogatiji za 20 novih električnih vozila
MODERNIZACIJA
Vozni park Hrvatske pošte bogatiji za 20 novih električnih vozila
ZAGREB – Hrvatska pošta proširila je svoj „zeleni“ vozni park s 20 novih električnih četverocikala.
Zračna luka Zagreb ovog vikenda povezana sa samo 23 destinacije
LETOVI
Zračna luka Zagreb ovog vikenda povezana sa samo 23 destinacije
ZAGREB - Međunarodna zračna luka Zagreb ovog će vikenda (19. i 20. rujna) biti povezana sa 23 odredišta (5 domaćih te 18 međunarodnih).
Blaž Brodnjak na čelu AmChama u Sloveniji
KARIJERE
Blaž Brodnjak na čelu AmChama u Sloveniji
LJUBLJANA - Na redovitoj godišnjoj generalnoj skupštini Američka gospodarska komora Slovenije malo je izmijenila svoje vodstvo i dobila novog predsjednika.
Cimos zatvara pogon u Mariboru, 150 radnika ostaje bez posla
LOŠE VIJESTI
Cimos zatvara pogon u Mariboru, 150 radnika ostaje bez posla
MARIBOR - Oko 150 radnika saznalo je jučer na radničkom vijeću da se proizvodnja u tvornici Cimosa u Mariboru danas trajno zaustavlja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE