GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Air France od srpnja leti iz Pariza za Zagreb, Split i Dubrovnik

Air France od srpnja leti iz Pariza za Zagreb, Split i Dubrovnik
DOBRE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.06.2020 / 15:40
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Zračni prijevoznik Air France od početka srpnja letjet će iz Pariza za Zagreb i Dubrovnik, a od sredine srpnja i za Split, izvijestili su u ponedjeljak iz te kompanije.

Nakon obustave letova prema Zagrebu, Splitu i Dubrovniku zbog pandemije koronavirusa, Air France postupno ponovo uspostavlja letove prema hrvatskim odredištima.

Letove iz Pariza za Zagreb počinju od 1. srpnja, za Dubrovnik 4. srpnja te za Split 13. srpnja, dok će se postupno povećavati tjedni broj letova.

Naime, iz te aviokompanije ističu da do kraja lipnja planiraju letjeti s tek 20 posto uobičajenih kapaciteta za ovo razdoblje. Ovisno o ukidanju ograničenja putovanja, nastavit će se s postupnim povećavanjem broja frekvencija i odredišta. Plan je da se u srpnju dosegne do 35 posto od prvobitnog rasporeda letova, te u kolovozu do 40 posto, dok bi broj odredišta povećali na 150 u Francuskoj, Europi i svijetu, što je 80 posto uobičajene mreže, a iz Air Francea napominju i kako će se letovi odvijati sa 106 od 224 zrakoplova u floti tog avioprijevoznika.

Za raspored letenja kažu da "podliježe izmjenama i podložan je dobivanju potrebnog odobrenja država". Uzet će u obzir trenutne zdravstvene i higijenske mjere u različitim državama ili odredištima na koja se leti, a putnici, kako napominju, svoje letove mogu odgoditi besplatno, tražiti vaučer ili povrat novca.

Iz te avio kompanije ističu da su svjesni da ljudi trebaju i žele ponovno putovati te da se nakon teškog razdoblja vesele putnicima, kojima poručuju da jamče najvišu razinu zdravlja i sigurnosti.

Putnici na svim letovima Air Francea moraju nositi zaštitne maske za lice, prije ukrcaja u zrakoplov provjerit će im se temperatura. Pojačani su svakodnevni postupci čišćenja zrakoplova, a putnička kabina se redovito dezinficira odobrenim virucidnim sprejom, napominje se u priopćenju.

Tagovi: Air France, Dubrovnik, Zračna luka Dubrovnik, Zračna luka Split, Zračna luka Zagreb
PROČITAJ I OVO
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
Dalekovodu veliki posao u Norveškoj
POSLOVI
Dalekovodu veliki posao u Norveškoj
ZAGREB - Dalekovod je izvijestio kako je odabran kao izvođač radova na poslu u Norveškoj.
Nestle u fokusu velikog skandala, pročitajte kako su diskriminirali siromašnu djecu
STRAŠNO
Nestle u fokusu velikog skandala, pročitajte kako su diskriminirali siromašnu djecu
LONDON - Nestle, najveća svjetska tvrtka za široku potrošnju, dodaje šećer i med mlijeku i proizvodima od žitarica za bebe koji se prodaju u mnogim siromašnijim zemljama, suprotno međunarodnim smjernicama usmjerenim na prevenciju pretilosti i kroničnih bolesti, navodi se u izvješću švicarske istraživačke organizacije "Public Eye ".
Odbijena jedina ponuda za zakup nikšićke Željezare
EPILOG
Odbijena jedina ponuda za zakup nikšićke Željezare
NIKŠIĆ - Ponuda švajcarske kompanije 8B Capital za zakup nikšićke Željezare, odbijena je odlukom komisije.
Osmi avion tipa ATR 72-600 u floti Air Serbije
FLOTA
Osmi avion tipa ATR 72-600 u floti Air Serbije
BEOGRAD - Osmi avion Air Serbije tipa ATR 72-600, sleteo je danas na beogradski aerodrom i posle obaveznih procedura trebalo bi da uđe u saobraćaj Air Serbije u narednim danima. Nova letelica ima devet godina i nosi registarsku oznaku YU-ASF.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE