GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Air France smanjio broj letova za Dubrovnik i Zagreb

Air France smanjio broj letova za Dubrovnik i Zagreb
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.10.2020 / 09:31
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Air France je najavio svakodnevne letove na liniji Zagreb - Pariz za listopad ove godine. Zbog utjecaja pandemije kompanija je otkazala određene polaske na ovoj liniji, ukupno njih sedam, u periodu od 12. do 31. listopada.

Otkazani su i određeni letovi na liniji prema Dubrovniku.

Air France i linija prema Zagrebu


Kompanija će u tjednu od 12. do 18. listopada prometovati četiri puta tjedno (ponedjeljak, utorak, srijeda, subota), dok su letovi u četvrtak, petak i nedjelju otkazani.

U tjednu od 19. do 25. listopada kompanija će prometovati pet puta tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak, subota, nedjelja), otkazani su letovi u utorak i četvrtak.

U zadnjem tjednu listopada, od 26. do 31. listopada, kompanija će prometovati tri puta tjedno (utorak, petak i subota), dok su letovi u srijedu i četvrtak otkazani, piše Croatian Aviation.


Linija prema Dubrovniku

Air France će na liniji Dubrovnik - Pariz prometovati 11., 14., 17., 21. te 24. listopada. Prvotni plan kompanije je bio redovno prometovati na ovoj liniji tri puta tjedno, petkom, subotom i nedjeljom do kraja ljetnog reda letenja, no kompanija je napravila određene izmjene i smanjila broj tjednih letova na ovoj liniji.

Ukupno će, do kraja listopada, kompanija obaviti još 5 letova na liniji Dubrovnik - Pariz, koja će zatim završiti s prometovanjem za ovu ljetnu sezonu.

Air France u Europi leti na 67 odredišta, što je uobičajena mreža destinacija ovog avioprijevoznika u zimskom redu letenja. Air France omogućuje svojim putnicima povrat sredstava za otkazane letove. Putnici mogu promijeniti datum putovanja i odredište ili izabrati voucher za buduće putovanje ili zatražiti povrat uplaćenih sredstava u cijelosti. Ova politika odnosi se na sve karte kupljene do 31. ožujka sljedeće godine.

Air France je potvrdio kako će na liniji Zagreb - Pariz prometovati u zimskim mjesecima, najavivši svakodnevne letove između dva grada, no realizacija istih ovisit će o stanju rezervacija, potražnja je i na ovoj liniji drastično niža zbog utjecaja globalne pandemije.

Tagovi: Air France, Zračna luka Zagreb, Zračna luka Dubrovnik
PROČITAJ I OVO
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
ISPRIKA
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
DUBAI - Izvršni direktor Emirates Airlinea objavio je pismo isprike kupcima tijekom vikenda nakon što su povijesne kiše u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izazvale rekordne poplave i kaos u zračnoj luci u Dubaiju.
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
KARIJERE
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
OMIŠ – Andrija Topić imenovan je novim članom Uprave za akvizicije i integracije (CAIO) u Studencu i time učvrstio strateški smjer poslovanja jednog od vodećih hrvatskih maloprodajnih lanaca.
British American Tobacco najavio veliku investiciju u Mađarskoj
INVESTICIJE
British American Tobacco najavio veliku investiciju u Mađarskoj
BUDIMPEŠTA - British American Tobacco (BAT) uložit će 60 milijardi HUF, odnosno oko 152 milijuna eura, u osnivanje centra za proizvodnju bezdimnih proizvoda u Pečuhu, rekao je u petak ministar vanjskih poslova i trgovine Péter Szijjártó, prema izvješću agencije MTI.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE