GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Air Serbia i Luxair zaključili ugovor o partnerstvu

Air Serbia i Luxair zaključili ugovor o partnerstvu
UGOVOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.07.2021 / 10:59
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Air Serbia i Luxair uspostavili su saradnju zaključivanjem specijalnog proratnog sporazuma (SPA), nakon što je luksemburška nacionalna avio-kompanija 3. juna pokrenula direktne letove dva puta nedeljno na liniji Beograd-Luksemburg.

Saradnja srpskog i luksemburškog nacionalnog avio-prevoznika putnicima će omogućiti veći izbor i bolju povezanost prilikom putovanja između Beograda i Luksemburga, kao i lakši pristup destinacijama u okviru regionalne mreže Air Serbije.

“Zahvaljujući proaktivnom pristupu i brzim reakcijama, uspeli smo da ostvarimo saradnju sa Luxairom, nedugo nakon što je uveo direktne letove između Beograda i Luksemburga. Raduje nas činjenica da ćemo putnicima obe kompanije omogućiti veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja. Ostajemo fokusirani na konstantno unapređenje usluge i proširenje saradnje sa našim partnerima”, izjavio je Jiri Marek, direktor komercijale i strategije u Air Serbiji.

“Drago nam je što, kroz saradnju sa Air Serbijom, razvijamo našu aktivnost ka tako širokom i važnom području kao što je Istočna Evropa. Naš glavni cilj u Luxairu je da omogućimo zajednicama da se sastaju i ostvaruju komercijalnu i kulturnu razmenu. Ovaj ugovor će omogućiti stranim rezidentima u Luksemburgu da lakše dođu do svoje domovine, kao i da luksemburška zajednica otkrije lepote i nasleđe ovog regiona,” rekao je Thomas Fischer, komercijalni direktor u Luxairu.

Zahvaljujući postignutom sporazumu, putnici Luxaira će biti u prilici da preko Beograda lete do destinacija Air Serbije, kao što su Atina, Banjaluka, Podgorica i Skoplje. Air Serbia će svojim putnicima omogućiti letove iz gradova u regionu do Luksemburga preko Beograda, kao i mogućnost putovanja između ova dva grada preko tranzitnih tačaka kao što su Berlin, Beč, Pariz i Rim. Avio-karte u okviru SPA ugovora u prodaji su od 1. jula.

Luxair, nacionalni avio-prevoznik Luksemburga, osnovan je 1961. godine i nudi linije do većine najznačajnijih evropskih gradova, poslovnih centara i međunarodnih čvorišta, uz bezbednost, kvalitet i fleksibilnost kao prioritete u poslovanju.

Tagovi: Air Serbia, Luxair, ugovor o partnerstvu
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE