GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Air Serbia pojačava letove prema Rusiji

Air Serbia pojačava letove prema Rusiji
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.05.2021 / 10:13
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Usled velikog interesovanja putnika iz regiona i Ruske Federacije, Air Serbia u narednom periodu planira da saobraća ka čak četiri destinacije u Ruskoj Federaciji.

Srpska nacionalna avio-kompanija će na taj način putnicima iz Rusije postati glavna ulazna kapija za putovanja do našeg regiona i dalje.

Air Serbia će tokom maja pojačati frekvenciju letenja ka Moskvi pa će na ovoj liniji leteti sedam puta nedeljno, dok će u junu obnoviti saobraćaj do dve destinacije do kojih su letovi bili obustavljeni usled pandemije korona virusa – 4. juna do Krasnodara i 8. juna do Sankt Peterburga. Nacionalni avio-prevoznik će 4. juna uspostaviti i letove do potpuno nove destinacije u svojoj mreži – Rostova na Donu, do kojeg će saobraćati dva puta nedeljno. Avio-karte za sve navedene letove su već u prodaji.

“Nastavljamo sa brzim reakcijama na sve promene u ograničenjima putovanja da bismo iskoristili svaku priliku koja se ukaže. Ruska Federacija za nas predstavlja strateški izuzetno važno tržište i veoma smo zadovoljni što ćemo uskoro leteti do čak četiri destinacije u ovoj velikoj državi. Posebno smo ponosni na činjenicu da, posle Osla i Ženeve, pokrećemo liniju ka Rostovu na Donu, kao trećoj potpuno novoj destinaciji u našoj mreži od početka izbijanja pandemije korona virusa, a drugoj tokom ove godine”, izjavio je Jiri Marek, direktor komercijale i strategije u Air Serbiji.

Srpska nacionalna avio-kompanija prema Moskvi trenutno saobraća šest puta nedeljno, a u planu je da od 13. maja na ovoj ruti leti sedam puta nedeljno. Air Serbia će na taj način omogućiti najjednostavniju konekciju ruske prestonice sa popularnim crnogorskim primorjem, kao i snažnu vezu za putnike iz regiona ka Moskvi i obratno.

Rostov na Donu predstavlja politički, kulturni i privredni centar i veoma značajno čvorište južne Rusije. Linija ka najvećem gradu na jugu Ruske Federacije je trebalo da bude uspostavljena u junu 2020. godine, ali su planovi prolongirani usled situacije izazvane globalnom pandemijom korona virusa. Uvođenje direktne vazdušne linije putnicima će omogućiti dobre konekcije sa brojnim gradovima iz mreže Air Serbije, kao što su – Atina, Bukurešt, Istanbul, Larnaka, London, Ljubljana, Tivat, Pariz, Podgorica, Prag, Sarajevo, Skoplje, Solun, Tirana i Cirih. Direktan let od Beograda do Rostova na Donu u proseku traje dva sata i 50 minuta.

Tagovi: Air Serbia, Rusija, Aerodrom Nikola Tesla, Moskva
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE