GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Air Serbia pojačava saobraćaj i kapacitete ka Crnoj Gori

Air Serbia pojačava saobraćaj i kapacitete ka Crnoj Gori
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.07.2021 / 12:26
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Usled velikog interesovanja putnika, Air Serbia je u julu obezbedila ukupno 12.340 dodatnih sedišta na letovima ka crnogorskom primorju.

Uvođenjem 43 povratna leta ka Tivtu tokom ovog meseca, srpska nacionalna avio-kompanija je putnicima na raspolaganje stavila dodatnih 10.228 sedišta. Promenom tipa aviona na već postojećim letovima na ovoj popularnoj ruti, obezbeđeno je još 2.160 sedišta.

Imajući u vidu navedene izmene, Air Serbia će u julu obavljati i do 54 leta nedeljno ka Tivtu, dok će se broj dnevnih letova na ovoj relaciji kretati od šest do čak osam.

“Interesovanje za putovanja između Srbije i Crne Gore je u konstantnom porastu i drago nam je što možemo da izađemo u susret željama putnika i ponudimo im što veći izbor. Fokus nam je na održavanju kontinuirane i snažne vazdušne povezanosti između gradova u regionu, ali i ostalih destinacija u našoj mreži. Fleksibilno koristimo raspoložive kapacitete u najkraćim rokovima, izlazeći u susret potrebama putnika u svakom trenutku. Nekoliko puta smo raspoređivali naš najveći avion tipa erbas A330 na relaciji ka Podgorici i na osnovu izuzetno pozitivnih povratnih informacija, odlučili smo da redovno primenjujemo tu praksu, kako bismo udovoljili većoj potražnji i ponudili vrhunsko iskustvo putovanja našim korisnicima,” izjavio je Jiri Marek, direktor komercijale i strategije u Air Serbiji.

Air Serbia će tokom jula do Podgorice obavljati tri leta dnevno, odnosno i do 21 let nedeljno, dok će ka obe svoje destinacije u Crnoj Gori realizovati ukupuno 322 rotacije. U cilju pružanja većih kapaciteta, jedan povratni let do Podgorice, nedeljom, obavljaće avion tipa erbas A330 sa 257 sedišta.

Između Srbije i Crne Gore trenutno ne postoji ograničenje u putovanjima i negativan PCR test nije potreban ni u jednom pravcu.

Tagovi: Air Serbia, Aerodrom Tivat
PROČITAJ I OVO
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
Dalekovodu veliki posao u Norveškoj
POSLOVI
Dalekovodu veliki posao u Norveškoj
ZAGREB - Dalekovod je izvijestio kako je odabran kao izvođač radova na poslu u Norveškoj.
Nestle u fokusu velikog skandala, pročitajte kako su diskriminirali siromašnu djecu
STRAŠNO
Nestle u fokusu velikog skandala, pročitajte kako su diskriminirali siromašnu djecu
LONDON - Nestle, najveća svjetska tvrtka za široku potrošnju, dodaje šećer i med mlijeku i proizvodima od žitarica za bebe koji se prodaju u mnogim siromašnijim zemljama, suprotno međunarodnim smjernicama usmjerenim na prevenciju pretilosti i kroničnih bolesti, navodi se u izvješću švicarske istraživačke organizacije "Public Eye ".
Odbijena jedina ponuda za zakup nikšićke Željezare
EPILOG
Odbijena jedina ponuda za zakup nikšićke Željezare
NIKŠIĆ - Ponuda švajcarske kompanije 8B Capital za zakup nikšićke Željezare, odbijena je odlukom komisije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE