GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Air Serbia sklopila partnerstvo sa kompanijom Collinson

Air Serbia sklopila partnerstvo sa kompanijom Collinson
PREMIUM SALON
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.04.2021 / 11:01
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - U cilju poboljšanja iskustva putnika, Air Serbia je sklopila partnerstvo sa kompanijom Collinson, vlasnikom svetski poznatih putničkih programa na aerodromima širom sveta - „Priority pass“, „LoungeKey“ i „Lounge pass“.

Zahvaljujući uspostavljenoj saradnji, članovima tih programa će od 12. aprila biti omogućen pristup Premium salonu srpske nacionalne avio-kompanije u Beogradu.

„Kreiranje vrhunskog iskustva za putnike predstavlja naš prioritet, zbog čega nam ostvarena saradnja sa liderom u pružanju usluga u toj oblasti predstavlja posebno zadovoljstvo. Zahvaljujući visokom kvalitetu usluge i komforu koji pruža, naš Premium salon je brzo postao veoma popularan među putnicima. Verujemo da će veći broj gostiju i proširena ponuda doprineti još boljoj pozicioniranosti na globalnoj mapi premijum salona,“ izjavio je Jiri Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbije.

Premium salon Air Serbije predstavlja prvi namenski salon za putnike jedne avio-kompanije u Srbiji. Od otvaranja u septembru 2015. godine posetilo ga je 125.500 putnika. Salon je od novembra 2016. godine otvoren i za putnike drugih avio-kompanija koje poleću sa piste beogradskog aerodroma, a od maja 2017. boravak u Premijum salonu nudi se u okviru dodatnih usluga Air Serbije.

“Premium salon Air Serbije je važan dodatak našem programu, jer nastojimo da širimo mrežu salona kako bismo našim članovima omogućili pristup kvalitetnim salonima širom sveta. S obzirom na to da testiranje i vakcine olakšavaju ponovno pokretanje putovanja, a saloni na aerodromima pružaju dovoljno prostora za socijalnu distancu, putnici se mogu udobno opustiti dok se vraćaju užicima putovanja,” izjavio je Endi Besant, direktor za putnička iskustva u kompaniji Collinson, koji je zadužen za “Priority Pass”.

Luksuzni Premijum salon Air Serbije prima 80 putnika i nudi kvalitetne restoranske usluge sa izvanrednom selekcijom hrane i pića, prostrana kupatila sa tuš kabinama i brojne pogodnosti namenjene savremenim poslovnim putnicima, kao što su bežični internet i USB priključci za napajanje uređaja. Salon je otvoren svakog dana od 5 do 18 časova i nalazi se u okviru tranzitne zone između izlaza A4 i A5 na Terminalu 2 Aerodroma Nikola Tesla Beograd. U skladu sa trenutnim okolnostima, radno vreme i usluga Premijum salona su prilagođeni higijensko-bezbednosnim zahtevima nadležnih tela.

Dodatno, Air Serbia je nedavno potpisala ugovor sa Flaj Dubaijem, koji putnicima avio-kompanija Fly Dubai i Emirates omogućava pristup Premijum salonu, a od 1. aprila je ta pogodnost dostupna i putnicima Katar ervejza. Imajući u vidu nove saradnje, očekuje se da će Premijum salon srpske nacionalne avio-kompanije koristiti daleko veći broj putnika Aerodroma Nikola Tesla Beograd. Pored putnika biznis klase Air Serbije, pristup salonu imaju i korisnici korporativnih članskih kartica srpske nacionalne avio-kompanije, a od oktobra 2020. godine i putnici Economy Comfort tarife, koji putuju iz Beograda letom Air Serbije.

Tagovi: Air Serbia, Collinson, Premium salon, Aerodrom Nikola Tesla, Jiri Marek
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE