GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Allianz Partners i Uber postaju partneri

Allianz Partners i Uber postaju partneri
PARTNERSTVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.12.2021 / 10:46
Autor: SEEbiz
MUNCHEN - Allianz Partners i Uber objavili su partnerstvo u sklopu kojeg će tvrtka Allianz Partners osigurati samostalne vozače i dostavljače koji su partneri aplikacija Uber i Uber Eats u 23 europske države, a koje stupa na snagu 1. siječnja 2022.

Polica osiguranja uključuje razne novčane naknade za gubitak prihoda u slučaju nesreće ili ozljede na radu te posljedične hospitalizacije. Aktivni partneri Ubera također imaju pravo na mnoge novčane naknade koje nisu povezane s vožnjom, kao što je naknada plaće tijekom bolovanja, rodiljnog dopusta za žene i muškarce ili izostanka s posla zbog sudskog poziva*.

Program Zaštite za partnere koji je Uber prvi osmislio i predstavio 2017. g. isključivo je usmjeren na potrebe samostalnih vozača i dostavljača koji se koriste aplikacijom Uber zbog fleksibilnijih mogućnosti zarade. Besplatan je i automatski dostupan svim neovisnim partnerima koji zadovoljavaju kriterije za sudjelovanje, a sve troškove snosi Uber.

Sirma Boshnakova, glavna izvršna direktorica tvrtke Allianz Partners: „Kao vodeći globalni partner akterima u industriji mobilnosti, ponosimo se suradnjom s Uberom kako bismo postali najveći pružatelj osiguranja zaštite partnera za radnike koji rade preko platformi. Allianz nastoji stvoriti sigurnu budućnost za svoje klijente i partnere i ohrabriti ih za ono što slijedi. Pandemija koronavirusa naglasila je sve nužniju i ključnu ulogu vozača i dostavljača te potrebu za prilagođenim rješenjima osiguranja. Ovaj program osiguranja vodeći je u industriji i duž sektora podiže inovativnu zaštitu na novu razinu, a mi smo uzbuđeni što pružamo potporu Uberu i njegovim partnerima sada kada je to najvažnije."

Karl Gray, direktor za osiguranje za Europu, Bliski istok i Afriku u tvrtki Uber: „Presretni smo zbog produljenja partnerstva s Allianzom u provedbi našeg programa Zaštite za partnere, koji vozačima i dostavljačima diljem Europe pruža slobodu i fleksibilnost uz duševni mir zahvaljujući dodatnoj sigurnosti i zaštiti. Ovakvi programi dokaz su naše obveze da poboljšamo rad preko platformi i samostalnim radnicima u Europi pružimo pogodnosti i zaštitu koju traže. Nadamo se da ćemo ovime potaknuti i ostatak sektora na zaštitu europskih radnika koji rade preko platformi, bez obzira na to za koju se odluče."

Tagovi: Allianz Partners, Uber Eats, Uber
PROČITAJ I OVO
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE