GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

American Express, Discover, Mastercard i Visa udružuju snage za uvođenje usluge Click to Pay

American Express, Discover, Mastercard i Visa udružuju snage za uvođenje usluge Click to Pay
USLUGE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.07.2020 / 10:34
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Sve više potrošača svoje svakodnevne kupnje obavlja online, bez fizičkog kontakta, kod različitih trgovaca i na različitim platformama.

Korištenje e-trgovine sve je raširenije i zato je sada, više nego ikada prije, potrebno staviti fokus na besprijekorno iskustvo online kupnje na svim digitalnim kanalima. Iz tog razloga American Express, Discover, Mastercard i Visa počinju tehničku pripremu za uvođenje usluge za digitalnu naplatu Click to Pay na globalnoj razini. Usluga se temelji na industrijskom standardu EMV® Secure Remote Commerce – i širi se na razne zemlje diljem svijeta uključujući Australiju, Brazil, Kanadu, Hong Kong, Irsku, Kuvajt, Maleziju, Meksiko, Novi Zeland, Katar, Saudijsku Arabiju, Singapur, Ujedinjene Arapske Emirate i Ujedinjeno Kraljevstvo, a uskoro će uslijediti i širenje na druga područja.

Cilj usluge Click to Pay je učiniti online naplatu jednostavnom i sigurnom za sve korisnike na web i mobilnim stranicama, mobilnim aplikacijama i povezanim uređajima. Ovo napredno rješenje digitalne blagajne zamjenjuje dugotrajni proces unosa brojeva računa i ostalih informacija prilikom plaćanja na web stranicama. Kroz Click to Pay digitalnu blagajnu trgovci dobivaju jedan jedinstveni virtualni terminal za procesuiranje različitih brandova kartica, što krajnjim korisnicima omogućuje jednostavnije iskustvo online kupovine. U budućnosti je cilj da Click to Pay pruži korisnicima pojednostavljeno i jednako kvalitetno iskustvo naplate u svim digitalnim okruženjima.

American Express, Discover, Mastercard i Visa su ovo univerzalno rješenje za digitalno plaćanje u Sjedinjenim Američkim Državama najavili u listopadu 2019. godine. Od tada je više od 10.000 trgovaca diljem svijeta svojim kupcima omogućilo 'Click to pay' opciju, uključujući Cinemark, Crate & Barrel, Expedia, Fresh Direct, Jo-Ann Fabric and Crafts, Joseph A. Bank, Rakuten U.S., Saks Fifth Avenue i SHOP.com, Emirates, Pizza Hut Australia, The Warehouse, Torpedo7, Ticketek i Warehouse Stationery.

Kako bi povećali prihvat usluge Click to Pay, svaka kartična shema počinje sa svojim pružateljima usluga platnog prometa i prihvatiteljima raditi na pripremi za pojednostavljeno online plaćanje. U SAD-u partneri uključujući ACI Worldwide, Aurus, Blackbaud, BlueSnap, Braintree (PayPal Service), Cybersource, Global Payments, Mastercard Payment Gateway Services i Square pružaju svojim trgovcima uslugu Click to Pay. Dodatna podrška za globalno širenje usluge Click to Pay na nova područja dolazi i od međunarodnih partnera, među kojima su i Checkout.com, Noon Payments, SafeCharge i Windcave.

Tagovi: American Express, Discover, ACI Worldwide, Aurus, Blackbaud, BlueSnap, Mastercard, Visa, digitalno plaćanje, Click to Pay
PROČITAJ I OVO
Podravka će sve svoje potrebe za graškom i ciklom podmiriti s domaćih polja
SIROVINE
Podravka će sve svoje potrebe za graškom i ciklom podmiriti s domaćih polja
KOPRIVNICA - Podravka će sve svoje potrebe za graškom i ciklom ove godine podmiriti s domaćih polja.
Bihaćka pivovara potonula u veliki gubitak
GUBITAK
Bihaćka pivovara potonula u veliki gubitak
BIHAĆ - Bihaćka pivovara potonula je prošle godine u veliki gubitak usljed smanjenih prihoda i naraslih rashoda, prenose mediji.
Stiže 5G: BH Telecom i Nokia potpisali ugovor vrijedan 12,3 mil KM
SURADNJA
Stiže 5G: BH Telecom i Nokia potpisali ugovor vrijedan 12,3 mil KM
SARAJEVO - U poslovnoj zgradi BH Telecoma u ponedjeljak je upriličeno potpisivanje ugovora o implementaciji DWDM optičke infrastrukture između kompanija BH Telecom i Nokia Solutions and Networks.
Krešimir Dominić postao operativni direktor tvrtke VIDI
KARIJERE
Krešimir Dominić postao operativni direktor tvrtke VIDI
ZAGREB - VIDI, izdavačka kuća i edukacijsko-tehnološki start-up, ubrzano se razvija uslijed investicije VC fonda Feelsgood. Razvoj tvrtke osnažit će pozicija novog operativnog direktora (Chief Operating Officer) koju preuzima Krešimir Dominić.
Tržišna kapitalizacija Rheinmetalla premašila 10 milijardi eura
UZLET
Tržišna kapitalizacija Rheinmetalla premašila 10 milijardi eura
BERLIN - Njemački proizvođač oružja i inženjerska tvrtka Rheinmetall trebala je u ponedjeljak biti uključena u DAX indeks 40 vodećih dionica na Frankfurtskoj burzi, istiskujući Fresenius Medical Care (FMC) stručnjaka za dijalizu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE