GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aminess otvara objekte na Korčuli i u Orebiću

Aminess otvara objekte na Korčuli i u Orebiću
OTVARANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.04.2021 / 09:22
Autor: SEEbiz
NOVIGRAD – Aminess hoteli i kampovi otvaraju svoje objekte u južnoj Dalmaciji. U petak 30. travnja otvara se Aminess Korčula Heritage Hotel, 14. svibnja otvara Aminess Bellevue Hotel u Orebiću, a u drugoj polovici svibnja planirano je otvaranje Aminess Liburna Hotela na Korčuli.

U Aminessu je sve spremno za još jednu izazovnu sezonu. Gosti će se i ove godine osjećati potpuno sigurno uz Aminess Clean & Safe Stay program, protokol koji garantira svim gostima bezbrižan i opušten odmor uz poštivanje najviših higijenskih standarda. U sklopu navedenog programa, gostima je omogućeno i testiranje na COVID-19 koje je moguće provesti u prostorima samih objekata. Bitno je istaknuti i to da su Aminess hoteli i kampovi dobili oznaku Stay Safe in Croatia koju dodjeljuje Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske što gostima garantira još sigurniji boravak u svim smještajnim objektima. Također, za lagodan odmor, Aminess hoteli i kampovi nude fleksibilne uvjete rezervacija. Osigurana je i beskontaktna online prijava gostiju putem self check-in platforme.

„Sigurnost je i ove godine glavni prioritet te smo za sve naše goste osigurali najviše standarde sigurnosti koji im, omogućuju siguran i miran odmor. Očekujemo da će i ovu sezonu obilježiti veliki broj last minute rezervacija. Unatoč globalnoj krizi u turizmu, ove sezone se nadamo nešto povoljnijem ishodu turističke sezone u odnosu na prošlu godinu“, izjavio je Mladen Knežević, direktora prodaje i marketinga Aminessa.

Osim otvaranja svojih objekata u južnoj Dalmaciji, Aminess 12. svibnja planira otvoriti i Aminess Maravea Camping Resort u Novigradu te Magal Hotel by Aminess na otoku Krku koji će svoja vrata otvoriti tijekom svibnja. U istarskom Novigradu otvoreni su Aminess Maestral Hotel, kao i obližnji kamp Aminess Sirena, dok su svoje prve goste u Njivicama na otoku Krku, početkom travnja dočekali Aminess Atea Camping Resort i Aminess Gaia Green Villas.

Aminess je svoje poslovanje u južnoj Dalmaciji službeno proširio 1. travnja ove godine, kada su hoteli iz portfelja društva HTP Korčula i HTP Orebić postali sastavni dio krovnog brenda Aminess. Pod brendom Aminess hoteli i kampovi trenutno se nalazi 12 hotela, 4 kampa s više od 450 mobilnih kućica, 92 apartmana i naselje od 80 vila, ukupnih kapaciteta od 4.850 smještajnih jedinica koji dnevno mogu ugostiti više od 12.500 gostiju.

Tagovi: Aminess hoteli i kampovi, Aminess, Aminess Liburna Hotel, Aminess Korčula Heritage Hotel, Mladen Knežević,
PROČITAJ I OVO
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
DOBRE BROJKE
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BERN - Švicarski farmaceutski div Novartis u prvom je ovogodišnjem kvartalu ostvario neto dobit od 2,7 milijardi dolara (2,5 milijardi eura), što je 17 posto više nego godinu prije.
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
SPEKULACIJE
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
ZAGREB - U spekulacijama o tome tko će biti novi vlasnik Studenca, uz CVC Capital Partners ovih dana se pojavila i Biedronka, najveći trgovački lanac u Poljskoj, no zasad još bez ikakvih službenih potvrda s bilo koje strane u budućoj transakciji.
Bolt traži vozače u BiH
OGLAS
Bolt traži vozače u BiH
SARAJEVO - Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi usluga. Evropska kompanija Bolt je objavila oglas za potragu vozača i na taj način najavila dolazak u Sarajevo.
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE