GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aminess preuzeo Hotel Lišanj

Aminess preuzeo Hotel Lišanj
KONSOLIDACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.12.2023 / 10:21
Autor: SEEbiz
NOVI VINODOLSKI - Aminess Hotels & Resorts, jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj, u siječnju 2024. preuzima upravljanje operativnim poslovanjem Hotela Lišanj 4* iz Novog Vinodolskog.

Usluga operativnog upravljanja hotelima, kampovima i resortima ponuda je  kojom  Aminess Hotels & Resorts svoje poslovanje dodatno širi izvan vlasničkog portfelja. Turističkim objektima odnosno njihovim vlasnicima koji ulaze u ovakav tip suradnje  osiguran je potpuno prilagođen upravljački pristup baziran na znanju i iskustvu građenom proteklih 56 godina poslovanja kompanije na domaćem tržištu. Tijekom godina Aminess stručnjaci stekli su ekspertna znanja u aktivnostima i odgovornostima usmjerenim na profesionalno vođenje svakodnevnih operacija u turističkim objektima čime je osigurana visoka kvaliteta usluge. Uz profesionalnu podršku, partnerima je dostupna i bogata baza znanja, priručnici i smjernice na jedinstvenoj digitalnoj platformi koju je kompanija razvila za potrebe ovog oblika poslovanja.

„Operativno upravljanje hotelima i turističkim objektima je smjer razvoja poslovanja Aminessa kojim želimo direktno unaprijediti turističku industriju u Hrvatskoj i regiji, a sve one hotele i turističke objekte koji odluče surađivati s nama dovesti do još višeg standarda kvalitete. Uz vođenje operativnog poslovanja, našim partnerima pružamo dodatnu prednost povezanosti s Aminess brendom, koji uspješno upravlja s 24 objekta u šest kompanija. Fokusirani smo na širenje ovakvih suradnji u narednom razdoblju, a želja nam je kroz uslugu pružanja operativnog vođenja poslovanja u regiji u naš portfelj uključiti i nove objekte“, izjavio je Mladen Knežević, član uprave Aminess Hotels & Resorts.

Budući Aminess Lišanj Family Hotel 4*, s 220 soba, bit će pozicioniran kao obiteljski hotel u sklopu kojeg su roditeljima i djeci na raspolaganju brojne usluge i tematski prostori stvoreni za pravi obiteljski odmor i opuštanje. Uz sam hotel nalazi se igralište za djecu i sportski teren s mnogobrojnim sadržajima.  Hotel ima pristup lokalnoj plaži, unutarnje i vanjske bazene, SPA centar na plaži te konferencijsku dvoranu. Usluga i ponuda u hotelskim restoranima bit će inspirirana praksama hrvatske mediteranske kuhinje pod vodstvom Aminess gourmet tima.

Tagovi: Aminess, Lišanj, turizam, Novi Vinodolski
PROČITAJ I OVO
Minimalne plaće u ugostiteljstvu rastu prosječno 17%
KOLEKTIVNI UGOVOR
Minimalne plaće u ugostiteljstvu rastu prosječno 17%
ZAGREB - Od 1. svibnja 2024. godine povećanje minimalnih osnovnih plaća od prosječno 17 % za temeljna ugostiteljska zanimanja, koje su ugovorili socijalni partneri u turizmu, proširuje se na sve poslodavce i radnike u RH u djelatnostima pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane.
Novo Nordisk nadmašio očekivanja na krilima prodaje popularnog lijeka za mršavljenje
BOLJE OD OČEKIVANJA
Novo Nordisk nadmašio očekivanja na krilima prodaje popularnog lijeka za mršavljenje
KOPENHAGEN - Danski farmaceutski div Novo Nordisk, koji je prošle godine postao najvrednija tvrtka u Europi zahvaljujući velikom uspjehu svojih lijekova za mršavljenje, u četvrtak je nadmašio procjene dobiti za prvo tromjesečje.
Preminuo Miran Goslar, otac Mercatora
IN MEMORIAM
Preminuo Miran Goslar, otac Mercatora
LJUBLJANA - Preminuo je poduzetnik Miran Goslar, objavila je Općina Ljubljana (Mol), čiji je on bio počasni građanin. Između ostalog, bio je generalni direktor Mercatora, a nadgledao je i privatizaciju ove tvrtke.
Carrefour dolazi u Srbiju
TRGOVINA
Carrefour dolazi u Srbiju
PARIZ - Jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u svetu francuski Carrefour dolazi u Srbiju.
Mastercard ugodno iznenadio analitičare
DOBRE BROJKE
Mastercard ugodno iznenadio analitičare
NEW YORK - Američki pružatelj usluga plaćanja kreditnim i debitnim karticama Mastercard u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvario 6,35 milijardi dolara (5,92 milijarde eura) prihoda, što je za desetinu više nego u istom razdoblju prošle godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE