GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aminess preuzimanjem novog hotela širi poslovanje na Makarsku

Aminess preuzimanjem novog hotela širi poslovanje na Makarsku
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.12.2021 / 19:43
Autor: SEEbiz
MAKARSKA – Turistička kompanija Aminess d.d. službeno je preuzela upravljanje nad novim hotelom Aminess Khalani Beach Hotel u Makarskoj. Aminess Khalani Beach Hotel u većinskom je vlasništvu Auctor grupe, dok će za upravljanje biti zadužen Aminess d.d. koji je također dio grupe. Hotel je još uvijek u izgradnji, a otvaranje se planira za sezonu 2022. godine.

Aminess Khalani Beach Hotel bit će prvi hotel s pet zvjezdica u Aminess portfelju, a zahvaljujući ovoj akviziciji Aminess će zaposliti 200 novih zaposlenika.

„Izrazito smo sretni i ponosni što brend Aminess dodatno širimo na području Dalmacije. Makarska je izuzetno značajna i poželjna destinacija na turističkoj karti Hrvatske te smo sigurni da će i naš hotel doprinijeti daljnjem kvalitativnom razvoju grada Makarske. Sigurni smo da ćemo preuzimanjem i vođenjem Aminess Khalani Beach Hotela ponuditi i osigurati dodatnu vrijednost na zadovoljstvo svih naših domaćih i stranih gostiju. Naša je ključna misija izvrsnost u turističkom sektoru što nas motivira da razvijamo sve destinacije u kojima Aminess djeluje te da paralelno podižemo kvalitetu naših smještajnih objekata kroz investicije i edukacije zaposlenih“, izjavila je Zrinka Bokulić, predsjednica Uprave Aminessa.

S Biokovom iza leđa i veličanstvenim pogledom na more i otoke, Aminess Khalani Beach Hotel dotiče vrhove hedonističke ponude Dalmacije, te će moći primiti gotovo šesto gostiju. Imat će 299 moderno opremljenih soba, obiteljskih soba i suiteova, od kojih će većina imati balkon s pogledom na more, a neke i whirlpool. Smješten je na jadranskoj obali, nadomak Makarske, a imat će tri vanjska bazena, te wellness i SPA centar koji će se prostirati na 1.600 m2 i uključivati unutarnji bazen te teretanu. Uz to, hotel će imati tri restorana, lobby bar, tri bara na bazenu te krovni bar i tri kongresne dvorane. Sadržavat će i dječje igraonice, vrhunske dječje animacijske programe, te atraktivnu plažu s beach barom.

U protekle je dvije godine Aminess proširio poslovanje na otok Krk te na južnu Dalmaciju, točnije Korčulu i Orebić. Pod brendom Aminess hoteli i kampovi tako se trenutno nalazi 13 hotela, 4 kampa s više od 450 mobilnih kućica, 92 apartmana i naselje od 80 vila, ukupnih kapaciteta od 5.149 smještajnih jedinica.

Tagovi: Aminess, Zrinka Bokulić, Aminess Khalani Beach Hotel, Makarska, hrvatski turizam, Laguna Novigrad, Auctor grupa
PROČITAJ I OVO
Stiglo šest ponuda za 3. maj, ima i velikih igrača
INTERES
Stiglo šest ponuda za 3. maj, ima i velikih igrača
RIJEKA - Šest je potencijalnih ponuditelja koji u ovoj, neobvezujućoj fazi iskazuju interes za kupnju trećemajske tvrtke-kćeri "3. maj Rijeka 1905".
Za zakup Željezare Nikšić stigla jedna ponuda
ZAKUP
Za zakup Željezare Nikšić stigla jedna ponuda
PODGORICA - Na drugi međunarodni javni poziv za zakup pogona Čeličane i Kovačnice, u sklopu nikšićke Željezare stigla je jedna ponuda.
Continental zatvara tvornicu tiskarske gume u Kranju
ZATVARANJE
Continental zatvara tvornicu tiskarske gume u Kranju
KRANJ - Continental zbog loših tržišnih uvjeta zatvara tvornicu za proizvodnju tiskarskih guma u Kranju. Odluka će utjecati na 70 radnih mjesta.
Amerikanci preuzeli manjinske udjele u Pretisu i bugojanskom Binasu
VOJNA INDUSTRIJA
Amerikanci preuzeli manjinske udjele u Pretisu i bugojanskom Binasu
SARAJEVO - Američka kompanija Regulus Global preuzela je 33 posto dionica vogošćanskog Pretisa i manjinski paket dionica bugojskog Binasa.
Boston Consulting Group planira zaposliti više od 1.000 novih radnika u Europi
ZAPOŠLJAVANJE
Boston Consulting Group planira zaposliti više od 1.000 novih radnika u Europi
BERLIN - Njemački odjel konzultantske tvrtke Boston Consulting Group (BCG) planira ove godine zaposliti više od tisuću novih zaposlenika u Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji i istočnoj Europi.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE