GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aminess: Svi objekti od sada pet friendly

Aminess: Svi objekti od sada pet friendly
HOTELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.06.2022 / 10:39
Autor: SEEbiz
NOVIGRAD – Turistička kompanija Aminess oduvijek je u svojim hotelima i kampovima snažno orijentirana prema obiteljima, čiji su neizostavni članovi nerijetko njihovi ljubimci. Aminess stoga od ove sezone otvara vrata za kućne ljubimce u svim destinacijama i objektima.

Ovaj novi pet friendly program prati posebne standarde koji će svim gostima koji imaju ljubimce omogućiti odmor i boravak za pamćenje, i to s najvišom razinom kvalitete usluge.

U svim Aminess hotelima i kampovima od Istre, preko otoka Krka pa sve do krajnjeg juga Dalmacije, uvedeni su paketi kategorizirani po vrsti smještajnog objekta koji prate posebne standarde za goste s kućnim ljubimcima, kako bi ih bezbrižno mogli povesti na zajednički odmor. Tako će ljubimce dočekati i pokloni poput zdjelice za vodu, kolačića i privjeska za ogrlicu, te igračka s kojom će zasigurno odmah krenuti u pustolovinu. Kako bi svi gosti s i bez ljubimaca mogli neometano uživati u svom odmoru, unutar Aminess objekata prema kućnom redu točno su definirani prostori u kojima kućni ljubimci mogu boraviti u pratnji svojih vlasnika.

„U želji da našim gostima i njihovim kućnim ljubimcima osiguramo nezaboravno iskustvo boravka svi Aminess objekti od ove godine postaju pet friendly. Sa zadovoljstvom ćemo ugostiti svakog kućnog ljubimca, a ovisno o preferencijama i objektu vlasnici mogu birati između nekoliko različitih paketa usluga kako bi odmor svima bio ugodan. S ponosom mogu reći da je Aminess istinski prijatelj kućnih ljubimaca”, istaknula je Tatjana Glamatović, direktorica kampa Aminess Sirena i voditeljica Pet friendly projekta u Aminessu.

Kućni ljubimci koji žele putovati sa svojim vlasnicima moraju imati najmanje šest mjeseci te posjedovati valjanu veterinarsku putovnicu. Pri tome je broj kućnih ljubimaca u hotelskoj sobi ograničen na jednog, dok u apartmanima, mobilnim kućicama i vilama mogu boraviti dva. Sve informacije i detalji dostupni su i na službenoj internetskoj stranici.

Pod brendom Aminess hoteli i kampovi nalaze se hoteli, kampovi i vile visoke kategorije u Novigradu u Istri, na Krku, Korčuli, Pelješcu te u Makarskoj. Radi se o ukupno 13 hotela, 4 kampa s više od 450 mobilnih kućica, 92 apartmana i naselju od 80 vila, koji dnevno mogu ugostiti više od 13.000 gostiju

Tagovi: Aminess, pet friendly, Tatjana Glamatović, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE