GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Anne Aubrunner stiže na čelo Falkensteiner Investment platforme

Anne Aubrunner stiže na čelo Falkensteiner Investment platforme
KADROVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.07.2022 / 17:17
Autor: SEEbiz
BEČ - Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) dovodi financijsku stručnjakinju na čelo svoje digitalne poslovne jedinice FMTG Invest. Anne Aubrunner će biti izvršna direktorica ove investicijske platforme.

Ova iskusna bankarka ima više od 25 godina iskustva u postavljanju i upravljanju poslovnim jedinicama i multidisciplinarnim timovima s fokusom na modele poslovne transformacije, strategije razvoja i razvoj tržišta, uključujući operacionalne prodajne odgovornosti u DACH regiji. Uz to, Aubrunner je članica uprave austrijskog Financijsko-marketinškog udruženja (Finanz-Marketing Verband Österreich) te predavačica i članica nadzornog odbora FHWien za područje održivog financijskog menadžmenta.

Posljednjih godina njezin fokus je bio na razvoju i implementaciji digitalnih end2end portala i njihovoj integraciji sa stacionarnom prodajom u bankama.

Posljednja digitalna investicijska platforma koju je Anne Aubrunner izradila u Austriji i Njemačkoj bila je 2019. nagrađena nagradom German Brand Award u kategoriji Excellent Brands Banking & Financial Services. To ih je 2020. dovelo na drugo mjesto najboljih direktnih banaka Austrije.

Otmar Michaeler, CEO tvrtke Falkensteiner Michaeler Tourism Group: "S FMTG Investom lansiramo novi holistički odjel i njegov tim. Posebno smo zadovoljni što smo mogli pridobiti Anne Aubrunner da bude na čelu ovog odjela. Dugogodišnjim iskustvom u financijskoj industriji stekla je strateški know-how i profesionalnu ekspertizu kojima će FMTG Invest voditi u uspješnu budućnost”

Anne Aubrunner: "Digitalna financijska rješenja su budućnost. Stoga se radujem uzbudljivim izazovima i bliskoj suradnji s našim partnerom Conda. Zajedno kroz inovativni pristup želimo udahnut svježi zrak crowd-investment sceni te kreirati ponudu usluga koje su razumljive i cost-effective. Međutim, u tom procesu ne smijemo izgubiti empatiju prema našim klijentima.”

Tagovi: Anne Aubrunner, Falkensteiner Investment, Otmar Michaeler
PROČITAJ I OVO
Crnogorski Telekom predlaže dividendu
DIVIDENDA
Crnogorski Telekom predlaže dividendu
PODGORICA - Akcionari Crnogorskog Telekoma trebalo bi da na redovnoj Skupštini 5. juna razmatraju predlog odluke o raspodjeli dobiti za prošlu godinu, kojom se predlaže isplata dividende u iznosu od 5,56 miliona EUR, odnosno 12 centi bruto po akciji.
Izraelska vlada zabranila rad Al Jazeere
ZABRANE
Izraelska vlada zabranila rad Al Jazeere
TEL AVIV - Vlada izraelskog premijera Benjamina Netanyahua u nedjelju je odlučila zaustaviti rad Al Jazeere u Izraelu dok traje rat u Gazi, tvrdeći da ta katarska medijska kuća prijeti nacionalnoj sigurnosti.
Zračna luka Rijeka nakon sramote: Spremni smo vratiti cijene na staro
POSIPANJE PEPELOM
Zračna luka Rijeka nakon sramote: Spremni smo vratiti cijene na staro
RIJEKA - Zračna luka Rijeka spremna je vratiti cijene korištenja parkinga za komercijalne svrhe na staro, ali pritom ima dva uvjeta.
Tankerska će dati ponudu za preostale dionice Atlantske plovidbe
PONUDA
Tankerska će dati ponudu za preostale dionice Atlantske plovidbe
ZAGREB - Hrvatski brodar Tankerska plovidba planira dati ponudu za dobrovoljno preuzimanje udjela od 35,49 posto koji već ne posjeduje u uvrštenom partneru Atlantskoj plovidbi, priopćilo je odvjetničko društvo koje zastupa Tankersku u transakciji.
Vrijednost Instituta u Igalu procijenjena na oko 70 milijuna eura
PROCJENA
Vrijednost Instituta u Igalu procijenjena na oko 70 milijuna eura
PODGORICA - Vrijednost Instituta "Dr. Simo Milošević" u Igalu procjenjuje se između 65 i 70 milijuna eura, ali se procjena mora dopuniti dodatnim podacima o vrijednosti hotelsko-turističkog kompleksa, kazao je ministar prostornog uređenja, urbanizma i državne imovine Crne Gore Janko Odović.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE