GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Arena Hospitality Group otvara kampove i hotele

Arena Hospitality Group otvara kampove i hotele
HOTELIJERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.05.2020 / 19:10
Autor: SEEbiz
PULA - Arena Hospitality Group je započela s postepenim otvaranjem nekoliko svojih smještajnih jedinica na svojim aktivnim tržištima. Van Hrvatske pojedini hoteli će biti u potpunosti operativni kroz sljedeća dva tjedna.

U Hrvatskoj je Grupa započela s otvaranjem kampova te će nastaviti s ciljanim otvaranjem pojedinih smještajnih kapaciteta u naredna dva tjedna. Obujam operacija te broj i tip smještajnih kapaciteta će se prilagođavati predviđenom broju gostiju te dinamici tržišta. Poslovanje je strogo usklađeno s novim standardima propisanim od strane relevantnih lokalnih i međunarodnih zdravstvenih institucija te sa standardima unutar Grupe, PPHE Grupe te Radissona.

Grupa je usvojila niz izvanrednih operativnih mjera kako bi umanjila troškove te na taj način prebrodila ova izazovna vremena bez presedana. Te mjere uključuju korake za učinkovito upravljanje troškovima plaća i za smanjenje drugih troškova i izdataka, uključujući i korištenje mjera podrške poslovanju koje su uvele vlade u zemljama u kojima Grupa posluje.

Od ranije najavljenih kapitalnih ulaganja, Grupa potvrđuje da su druga faza ulaganja u Arena Kažela kamp i ulaganja u apartmansko naselje Verudela Beach Pula privedena kraju.

- U ovom trenutku, s obzirom na razinu neizvjesnosti u vezi s poslovnim aktivnostima te razvoju i uvođenju drugih mjera od strane vlada kao reakcija na novonastalu izvanrednu situaciju, Uprava Grupe nije u mogućnosti dati detaljnije financijske smjernice za poslovanje u 2020. godini. Financijska i likvidna pozicija Grupe je snažna. Na dan 27. svibnja 2020. godine Grupa je imala raspoloživog novca u iznosu većem od 540 milijuna kuna, priopćeno je iz Arena Hospitality Groupa.

Tagovi: Arena Hospitality Group, PPHE Group, Arena Kažela, Verudela Beach Pula, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE