GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Arena Hospitality Group: Sezona će biti neizvjesna

Arena Hospitality Group: Sezona će biti neizvjesna
SEZONA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.03.2020 / 15:49
Autor: SEEbiz
PULA - Arena Hospitality Group d.d. ovim putem objavljuje novosti vezane uz razvoj događaja povezanim sa korona virusom (COVID-19) te se očituje na upit vezano za promjenu cijene dionice.

Od objave godišnjih rezultata za 2019. godinu 27. veljače 2020. godine, Grupa pomno prati razvoj događaja i utjecaj širenja korona virusa (COVID-19) na trendove u industriji.

- Kao što je javno medijski popraćeno, svjedoci smo smanjenoj potražnji za međunarodnim putovanjima što rezultira povećanjem storniranja rezervacija te usporavanjem budućih rezervacija u našoj industriji. Zbog brze prirode razvoja događaja vezano uz širenje korona virusa, preuranjeno je davati ikakve procjene vezane uz utjecaj na poslovanje Grupe za tekuću godinu te su ishodi još uvijek neizvjesni. Grupa proaktivno poduzima mjere da smanji i ublaži utjecaj na njeno poslovanje.

Grupa ima snažnu bilancu, dobro investiranu imovinu, te vlasničko operativni poslovni model koji omogućuje fleksibilnost za poduzimanje proaktivnih mjera kao odgovor na promjenjive okolnosti na tržištu.

- Sigurnost naših zaposlenika i gostiju je ključni prioritet te se Grupa pridržava svih smjernica Svjetske Zdravstvene Organizacije i ostalih relevantnih tijela kako bi osigurala sigurnost gostiju i zaposlenika. Osim gore navedenog, Grupi nisu poznate nikakve nove okolnosti ili činjenice koje utječu ili bi mogle utjecati na cijenu dionica uvrštenih na uređeno tržište, a da ne proizlaze iz informacija koje su općepoznate ili koje su ranije dostavljene Zagrebačkoj burzi.

Tagovi: Arena Hospitality Group, Zagrebačka burza, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Boston Consulting Group planira zaposliti više od 1.000 novih radnika u Europi
ZAPOŠLJAVANJE
Boston Consulting Group planira zaposliti više od 1.000 novih radnika u Europi
BERLIN - Njemački odjel konzultantske tvrtke Boston Consulting Group (BCG) planira ove godine zaposliti više od tisuću novih zaposlenika u Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji i istočnoj Europi.
Air Serbia od danas povezuje Beograd i Mostar
LETOVI
Air Serbia od danas povezuje Beograd i Mostar
BEOGRAD - Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara.
Ryanair na meti istrage u Italiji zbog dominantne tržišne pozicije
ISTRAGA
Ryanair na meti istrage u Italiji zbog dominantne tržišne pozicije
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja otvorio je istragu protiv Ryanaira zbog moguće zlouporabe dominantnog položaja koja je nanijela "ozbiljnu i nepopravljivu" štete putničkim agencijama, drugim prijevoznicima i putnicima, izvijestile su u ponedjeljak novine Il Messaggero.
Dioničari U.S. Steela prihvatili japansku ponudu unatoč Bidenovom protivljenju
ZELENO SVJETLO
Dioničari U.S. Steela prihvatili japansku ponudu unatoč Bidenovom protivljenju
NEW YORK - Vlasnici američkog proizvođača čelika U.S. Steela prihvatili su 14.9 milijardi dolara vrijednu ponudu Nippon Steela, utirući put japanskom vlasniku, unatoč crvenom svjetlu Bijele kuće i kritikama sindikata.
Walmart varao kupce na mesu
PREVARE
Walmart varao kupce na mesu
NEW YORK - Poznati američki lanac trgovina "Walmart" nagodio se za 45 milijuna dolara nakon tužbe u kojoj su ga potrošači optuživali da je godinama varao mjere mesa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE