GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Austrijski PicoPACK Group seli proizvodnju iz Indije u Knin, planiraju zaposliti 300 ljudi

Austrijski PicoPACK Group seli proizvodnju iz Indije u Knin, planiraju zaposliti 300 ljudi
PRILIKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.09.2021 / 17:55
Autor: SEEbiz
KNIN - Gradončelnik grada Knina Marijo Ćaćić i župan Marko Jelić održali su sastanak sa predstavnicima društva PicoPACK Group Austrija, poznate kompanije sa poslovnicama u nekoliko država po Europi i Aziji, koja dosadašnji pogon u Indiji planira preseliti u Knin.

Ovaj renomirani proizvođač i distributer industrijske ambalaže planira preseliti proizvodno-distribucijski centar u kninski poduzetnički centar koji je trenutno u izgradnji, javlja Šibenski.

'Njihov tim specijaliziran je za razvoj i proizvodnju industrijskih rješenja za pakiranje bilo koje vrste rasutih materijala u hrani i neprehrambenom sektoru, kao i pakiranja opasnih tvari te za transportna rješenja tereta u vrećama', kaže gradonačelnik Knina Ćaćić, koji tvrdi da tvrtka u početku planira zaposliti oko 70 zaposlenika, a do kraja sljedeće godine, ukoliko uspiju realizirati svoj plan, očekuju zapošljavanje oko 300 osoba u svom budućem kninskom pogonu.

Tvrtka je registrirala poslovnicu u Kninu, priprema otvaranje ureda i regrutiranje te edukacija budućih zaposlenika, a iz PicoPACK-a tvrde da će plaće biti iznad hrvatskog prosjeka.

Završetak radova na Poduzetničkom centru se očekuje na proljeće sljedeće godine, nakon čega će se svi zainteresirani investitori moći useliti i u njemu započeti sa svojim radom.

Tagovi: PicoPACK Group, Knin, Marko Jelić, Marijo Ćaćić
PROČITAJ I OVO
Milijan Brkić krenuo u novi biznis
NOVI ISKORAK
Milijan Brkić krenuo u novi biznis
ZAGREB - Milijan Brkić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a, nakon potpune političke marginalizacije i gubitka svih pozicija u stranci i izvršnoj vlasti, krenuo je u novi biznis te je u rujnu osnovao tvrtku pod nazivom Alfa Strategy d.o.o. za savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem.
Vozači Ubera idu u štrajk
NEZADOVOLJSTVO
Vozači Ubera idu u štrajk
ZAGREB - Oko 2.000 vozača Ubera u Zagrebu i okolici od nedjelje kreće u štrajk i odjavljuje se do daljnjega s popularne mobilne aplikacije.
SAD: Stručnjaci preporučili drugu dozu za cijepljene J&J-om protiv koronavirusa
PREPORUKE
SAD: Stručnjaci preporučili drugu dozu za cijepljene J&J-om protiv koronavirusa
NEW BRUNSWICK - Savjetodavno povjerenstvo američke Uprave za hranu i lijekove (FDA) izglasalo je jednoglasno preporuku za davanje druge doze cjepiva Johnson & Johnson protiv koronavirusa najmanje dva mjeseca nakon što su ljudi primili prvu dozu.
Rusija: Još dva online medija proglašena stranim agentima
STRANI AGENTI
Rusija: Još dva online medija proglašena stranim agentima
MOSKVA - Još dva online ruska medija vlada je u petak proglasila "stranim agentima" što je dodatno ograničilo slobodu izražavanja i glasove kritike upućene vlastima.
Fortenova grupa pridružila se UN Global compact inicijativi
INICIJATIVE
Fortenova grupa pridružila se UN Global compact inicijativi
ZAGREB - Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u Hrvatskoj i regiji poput Konzuma, Mercatora, Jamnice, Zvijezde, Dijamanta, Belja, Tiska, Sarajevskog kiseljaka itd. i formalno se pridružila UN Global Compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE