GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Barbara Mesić u NO-u Liburnia Riviera Hotela

Barbara Mesić u NO-u Liburnia Riviera Hotela
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.11.2020 / 18:58
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Bivša glavna savjetnica u Ministarstvu turizma Barbara Mesić bit će imenovana u Nadzorni odbor kvarnerske tvrtke Liburnia Riviera Hoteli, objavljeno je na Zagrebačkoj burzi u sklopu najave sjednice glavne skupštine ovog društva zakazane za 29. prosinca.

Mesić u NO Liburnije, inače, ulazi nakon što je prije dva mjeseca otišla iz Ministarstva turizma u tvrtku Gitone Kvarner, i to kao članica uprave ove kompanije kojom će rukovoditi zajedno s postojećim članom uprave Johannesom Bockom, inače i članom uprave Liburnia Riviera Hotela.

Podsjetimo, Mesić je u Ministarstvo turizma došla je kao glavna savjetnica bivšeg ministra turizma Garija Cappellija.

Inače, mediji su prošlog tjedna izvjestili o upravljačkim promjenama u Liburnia Riviera Hotelima nakon što je ostavku na mjesto predsjednika Uprave podnio Heimo Waldemar Hirn, a na njegovo mjesto došao Agron Beriša, jedan od čelnih ljudi austrijskog Falkensteinera.

Ta je tvrtka u ovoj kriznoj godini zabilježila pad broja noćenja od 77 posto ten pad prihoda u periodu od siječnja do kraja rujna od 68 posto.

Njegov dolazak na čelo kompanije pozdravili su u Sindikatu Istre, Kvarnera i Dalmacije, posebno nakon što su se dulji niz godina žalili na nedostatak komunikacije i suradnje između Uprave i zaposlenika tog društva.

Tagovi: Barbara Mesić, Liburnia Riviera Hoteli, Falkensteiner, Gari Cappelli, Agron Beriša
PROČITAJ I OVO
Uspješniji su empatični šefovi, ali samo trećina njih tako se ponaša
ANKETA
Uspješniji su empatični šefovi, ali samo trećina njih tako se ponaša
ZAGREB - Emocije koje pokazuju šefovi nekad su bile znak slabosti, ali istraživanja upućuju da veći autoritet imaju vođe koje su u stanju pokazati autentične osjećaje i ranjivost jer su u stanju iskoristiti najbolje osobine radnika, pokazuje anketa globalne organizacije Catalyst, piše u subotu Jutarnji list.
Tko bi mogao biti kupac alkoholnog segmenta Zvečeva?
ŽESTOKA PIĆA
Tko bi mogao biti kupac alkoholnog segmenta Zvečeva?
POŽEGA - Hrvatski proizvođač alkoholnih pića i slatkiša Zvečevo priopćio je da će njegovi dioničari na Glavnoj skupštini razmotriti prijedlog za prodaju dijela imovine tvrtke koji se odnosi na proizvodnju žestokih pića. U obavijesti dostavljenoj Zagrebačkoj burzi nisu iznijeli više detalja o tome.
Fortenova pretvara potraživanja u Mercatoru u kapital
POTEZI
Fortenova pretvara potraživanja u Mercatoru u kapital
LJUBLJANA - Mercator je sazvao Skupštinu za 1. rujna na prijedlog svog većinskog vlasnika Fortenove Grupe, a dioničari će odlučiti o prijedlogu povećanja kapitala tvrtke za oko šest miliona eura.
Kinezi refinanciraju dug Atlantske plovidbe
DOGOVOR
Kinezi refinanciraju dug Atlantske plovidbe
DUBROVNIK - Atlantska plovidba izvijestila je kako je sklopila ugovor o povratnom leasingu na rok od tri godine s kineskom financijskom institucijom CSSC Shipping Company iz Hong Konga.
Dukat opoziva jogurte s crnim ribizom i s naranča cimetom
OPOZIV
Dukat opoziva jogurte s crnim ribizom i s naranča cimetom
ZAGREB - Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače da proizvođač Dukat iz Zagreba, zbog utvrđenoga pesticida etilen oksida u aditivu koji se koristi u procesu proizvodnje, opoziva svoje proizvode Dukatos jogurt crni ribiz 150g i Dukatos jogurt naranča cimet 150g određenih rokova trajanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE