GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

BAT: Potpisan novi kolektivni ugovor

BAT: Potpisan novi kolektivni ugovor
RADNIČKA PRAVA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.12.2021 / 13:37
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - S predstavnicima Sindikata PPDIV-a potpisan je novi kolektivni ugovor za TDR d.o.o. (TDR je podružnica BAT-a u Hrvatskoj) koji će stupiti na snagu 1.1.2022. godine.

Kolektivni ugovor potpisali su direktor BAT Adria i predsjednik Uprave TDR. d.o.o. Zvonko Kolobara i sindikalni povjerenik PPDIV-a, Branko Korotaj.
Kolektivni ugovor zaposlenicima BAT-a jamči visoku razinu prava među kojima je i godišnji bonus za sve zaposlenike, a ne samo managere. Svim je zaposlenicima osigurano i dodatno i dopunsko zdravstveno osiguranje, božićnica, uskrsnica, dar za djecu, regres, jubilarne naknade… Novim kolektivnim ugovorom predviđeno je i povećanje iznosa naknade za prijevoz, u skladu s povećanjem troškova, a povećan je i dodatak za rad blagdanom.

“Ponosni smo što smo partneri sa Sindikatima te zajedno uvijek gledamo naprijed i osiguravamo dobre uvjete za sve naše zaposlenike. Zadovoljni zaposlenici su temelj uspjeha naše kompanije. BAT je jedan od vodećih investitora u Hrvatskoj koji stalno širi svoje poslovanje. Zajedno s našim zaposlenicima trudimo se izgraditi održivu kompaniju budućnosti kako bismo potrošačima, zajednici u kojoj poslujemo i našim investitorima osigurali „bolje sutra““, istaknuo je direktor BAT Adria, Zvonko Kolobara.

"Potpisivanje novog kolektivnog ugovora još je jedan korak naprijed u osiguravanju dobrih uvjeta za zaposlenike unutar BAT sustava. Partnerskim odnosom Sindikata i Uprave kontinuirano osiguravamo sve bolje uvjete za sve radnike u kompaniji", poručio je sindikalni povjerenik, Branko Korotaj.

Tijekom razdoblja pandemije posebna je pažnja u BAT-u posvećena osiguranju sigurnih uvjeta za rad svih zaposlenika. Kako bi dodatno pomogli zaposlenicima da prevladaju sve izazove koje su u posljednje dvije godine donijeli pandemija i potresi za sve je zaposlenike osigurana i besplatna anonimna pomoć stručnjaka psihologa, koji su na raspolaganju sve dane u tjednu u bilo koje doba.

Tagovi: British American Tobacco, Tvornica duhana Rovinj, Zvonko Kolobara
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE