GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bauerfeind donacijom 35.000 maski bolnicama u Zagrebu iskazao brigu za medicinske djelatnike

Bauerfeind donacijom 35.000 maski bolnicama u Zagrebu iskazao brigu za medicinske djelatnike
DONACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.09.2020 / 13:09
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Vodeći distributer visokokvalitetne medicinske opreme u regiji, Bauerfeind d.o.o., danas je u svojoj poslovnici u Draškovićevoj ulici u Zagrebu donirao ukupno 35.000 troslojnih medicinskih zaštitnih maski dječjim i općim bolnicama te kliničkim bolničkim centrima (KBC) na zagrebačkom području.

„Odgovornost koju danas imaju medicinski djelatnici u svojem svakodnevnom radu veća je nego ikada prije. Donacijama maski želimo bolnicama i osoblju olakšati rad i interakciju s pacijentima kako bi sve strane bile što sigurnije. Dosad smo diljem Hrvatske donirali 200.000 maski, i na tome nećemo stati“, naglasio je Slobodan Brezak, predsjednik Uprave tvrtke Bauerfeind d.o.o. povodom donacije maski zagrebačkim bolnicama.

Konferenciji za medije nazočili su ravnatelj KB-a Merkur izv. prof. dr. sc. Mario Starešinić, dr. med., ravnatelj OB Zabok, Tihomir Vančina, dipl. oec., ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb prof. dr. sc. Goran Roić, dr. med., ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak dr. sc. Ivo Dumić-Čule, dr. med., zamjenik ravnatelja Dječje bolnice Gornja Bistra Ivan Šoštarčić. Uz navedene ravnatelje i zamjenike ravnatelja bolnica, donacije će primiti i KBC Sestre milosrdnice te KBC Zagreb.

„Zaštitna oprema se izrazito brzo troši, stoga nam je svaka donacija od iznimne važnosti. Donirane maske koristit će i posjetitelji, kao i medicinsko osoblje koje svakodnevno prođe kroz više stotina maski, što se penje i do desetine tisuća u mjesecu“, naglasio je ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb prof. dr. sc. Goran Roić, dr. med.

Bauerfeind d.o.o. zastupnik je i distributer proizvoda tridesetak svjetskih poznatih dobavljača raznovrsne medicinske opreme, a postoji i djeluje od 1994. godine u vlasništvu njemačke multinacionalne grupacije Bauerfeind AG. Samo u Hrvatskoj, Bauerfeind zapošljava više od 200 osoba, dok je, sa zemljama regije, tvrtka uspostavila široku mrežu od 30 specijaliziranih trgovina medicinskih proizvoda. Takav razvijen sustav distribucije i logistike omogućuje kontinuiranu suradnju s liječnicima, magistrama farmacije i najboljim hrvatskim specijalistima.

Tagovi: Bauerfeind, Slobodan Brezak, KB-a Merkur, Mario Starešinić, OB Zabok, Tihomir Vančina
PROČITAJ I OVO
Pupovac će ubirati novac u centru Zagreba, evo kako
MAŠTOVITO
Pupovac će ubirati novac u centru Zagreba, evo kako
ZAGREB - U zagrebačkoj Preradovićevoj ulici 21 i 23, u strogom centru, uređuje se, kako se priča, golemo parkiralište na otvorenom.
HRT-ov Novi smjer: Smanjivanje broja zaposlenih, inovacije i nove radne metode
PLANOVI
HRT-ov Novi smjer: Smanjivanje broja zaposlenih, inovacije i nove radne metode
ZAGREB - HRT-ov “Novi smjer”, strateški dokument javne radiotelevizije predstavljen je u ponedjeljak, a u njemu se, između ostaloga, navodi da će tijekom 2025. i 2026. “biti nužno smanjivanje broja zaposlenih za 30 posto” te se najavljuje “uvođenje niza inovacija u tehnologiji i radnim metodama”.
Luka Koper u Beltincima planira izgraditi međunarodni logistički centar
PLANOVI
Luka Koper u Beltincima planira izgraditi međunarodni logistički centar
KOPER - Luka Koper planira izgradnju međunarodnog logističkog centra u Beltincima.
Austrijska vlada protiv restrukturiranja Signe
PROTIVLJENJE
Austrijska vlada protiv restrukturiranja Signe
BEČ - Austrija neće poduprijeti planove restrukturiranja dva najvažnija ogranka posrnule austrijske nekretninske grupe Signa na glasovanju vjerovnika koje bi se trebalo danas održati, rekao je za ORF Radio vladin predstavnik u pregovorima.
Objavljen natječaj za elektrodizelske vlakove za povezivanje Zagreba i Splita
VLAKOVI
Objavljen natječaj za elektrodizelske vlakove za povezivanje Zagreba i Splita
ZAGREB - Objavljen je otvoreni postupak javne nabave šest elektrodizelskih motornih vlakova za relaciju Zagreb - Split - Zagreb, koji bi prema planu u prometu trebali biti tijekom 2026. i 2027. godine, objavio je u ponedjeljak HŽ Putnički prijevoz.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE