GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bauhaus i Schneider Electric dogovorili suradnju na hrvatskom tržištu

Bauhaus i Schneider Electric dogovorili suradnju na hrvatskom tržištu
SURADNJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.05.2021 / 13:34
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Schneider Electric, globalni predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji dogovorio je suradnju s trgovačkim lancem Bauhaus, u čijim prodajnim centrima se mogu pronaći proizvodi Schneider Electrica.

- Dosadašnja suradnja s firmom Schneider Electricom je iznimno dobra i uspješna te smo uz njihov asortiman proširili ponudu u Bauhaus prodajnim centrima. Za početak smo implementirali Schneider Electricov asortiman u tri prodajna centra u Hrvatskoj (Split, Zadar i Zagreb-Buzin). U dogledno vrijeme planiramo proširiti asortiman i na ostale prodajne centre. Naši kupci žele kvalitetnu te ujedno i dizajnersku ponudu, a to im sve Schneider Electric asortiman i pruža», izjavila je Maja Gergi, asistent nabave pri Bauhaus-Zagreb k.d.

U asortimanu Schneider Electrica najviše se ističe elegantno dizajnirani program sklopki i utičnica Asfora, koji uz jednostavni dizajn i razne boje nudi široku lepezu mehanizama najrazličitijih funkcija koju karakterizira pouzdanost, estetika te povezivost. Od obične sklopke ili utičnice, preko komunikacijskih i USB utičnica, sve do regulatora rasvjete kojima se podešava jačina svjetla. Proizvodi kompanije Schneider Electric kao što su detektor pokreta ili detektor prisutnosti, štede energiju na mjestima gdje osvjetljenje nije non-stop neophodno. Detektor aktivira osvjetljenje u trenutku kada netko prolazi kroz kroz hodnik ili ulazi u prostoriju koja se ne koristi često.

- Moderno uređenje doma je postalo nezamislivo bez upečatljivih detalja koje često zaboravljamo iako ih svi koristimo u svojim životnim prostorima. Među njih spadaju i električne instalacije, posebno njihovi vanjski dijelovi poput sklopki i utičnica, koje danas imaju puno veći raspon funkcija nego li u prošlosti. Današnji kupci imaju svoje zahtjeve i sretni smo što im se na ovaj način približavamo jer želimo udovoljiti njihovim željama za što ljepše uređenje interijera. Pored dizajna, naši proizvodi pružaju vrhunska tehnološka rješenja sa svojim mogućnostima umrežavanja, jednostavnosti ugradnje, centraliziranog upravljanja mobilnim aplikacijama i tomu slično», izjavila je Margareta Heder, direktorica marketinga u Schneider Electricu.

Dosadašnja suradnja Schneider Electrica i Bauhausa je prošla izuzetno pozitivno, budući da je to partnerstvo osiguralno kontinuitet isporuke za vrijeme COVID-a, a s druge strane hrvatske poslovnice Bauhausa su dobile izrazito kvalitetnog globalnog proizvođača.

Tagovi: Bauhaus, Schneider Electric, Margareta Heder, Maja Gergi
PROČITAJ I OVO
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE