GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Blistavi Uskrs u uvali Čikat

Blistavi Uskrs u uvali Čikat
TURIZAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.03.2022 / 14:01
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Hotel Bellevue i Boutique Hotel Alhambra, članovi luksuzne hotelske kolekcije brenda LH&V koji se poput bisera ističu u bajkovitoj uvali Čikat, uvijek iznova očaravaju pomno pripremljenim sadržajima.

Tako i ove godine sve goste za Uskrs već tradicionalno očekuje izuzetna gastronomska ponuda u nagrađivanim restoranima te pregršt prilika za potpuni odmor tijela i uma. Opuštajuće večeri uz koktele i jela kulinarskih virtuoza s četiri različita kontinenta, jedinstveni wellness tretmani te aktivnosti za djecu kao što je Bellevue Epic Easter Egg Hunt samo su neki od razloga zašto provesti Uskrs baš u uvali Čikat.

Nakon prekrasnog prošlogodišnjeg izdanja, Hotel Bellevue nastavlja tradiciju uskrsnih radosti još bogatijom Uskrsnom čarolijom ispunjenom zanimljivim aktivnostima i radionicama. Najmlađi će se oduševiti čarobnom avanturom s Alisom u zemlji čudesa, bojanjem pisanica, dojmljivim mađioničarskim predstavama, radionicama o dupinima, utrkama zečića i omiljenim Flash Light Egg Hunt-om. Odrasli pak imaju priliku uživati u nezaboravnom gurmanskom iskustvu u nagrađivanom restoranu Matsunoki. Inspirirana jednim od najposebnijih proljetnih događaja u zemlji izlazećeg sunca, svečana subotnja večera „Sakura Splendour” - kulinarska simfonija od šest sljedova u režiji čak četiri renomirana chefa, među kojima se posebno ističe Orhan Cakiroglu koji u Matsunoki donosi veliko iskustvo iz uglednog japanskog lanca restorana Zuma, oduševit će istinske ljubitelje hrane i pića. Uskrs s vašim bližnjima provedite uz raskošni brunch koji je uključen u cijenu uskršnjeg paketa.

Kada je riječ o jedinstvenom gurmanskom doživljaju, Boutique Hotel Alhambra i restoran Alfred Keller pod vodstvom chefa Michaela Gollenza nedavno nagrađenog prestižnom Michelinovom zvjezdicom pripremaju pravi gastronomski spektakl. Parovi željni savršenog vikenda ovdje će provesti Blistavi Uskrs uz živu jazz glazbu, rapsodiju okusa i mirisa i wellness rituale koji će razbuditi sva njihova čula. Posebno osmišljeni tretmani kristalima, blagdanski tečaj kuhanja “Kuhanje sa zvjezdama” s kuharom Michaelom Gollenzom, sjajna gala večera „Wine and Shine“ te „Bubbles & Sparkles“ uskrsni brunch uz Swarovski poklone, gostima će pružiti zaista nezaboravan odmor.

Hoteli iz LH&V klasične kolekcije koji uključuju hotel Auroru, Family hotel Vesperu i Vitality hotel Puntu također nude fantastične ponude za blagdanski vikend. Cjelokupnu ponudu provjerite na losinj-hotels.com.

Tagovi: uvala Čikat, Hotel Bellevue i Boutique Hotel Alhambra, brend LH&V
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE