GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bolt pokreće uslugu dostave hrane u Zagrebu

Bolt pokreće uslugu dostave hrane u Zagrebu
DOSTAVA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.05.2020 / 11:56
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Bolt danas u Zagrebu pokreće uslugu dostave hrane, Bolt Food. Tijekom promotivnog razdoblja dostave će biti besplatne za sve restorane u krugu od 3 kilometra te će korisnici tako plaćati samo naručena jela.

„Nadamo se da će mogućnost naručivanja hrane uz besplatnu dostavu iz njihovih omiljenih lokalnih restorana ljudima olakšati trenutnu situaciju. Imamo veliki broj vozača partnera u Zagrebu, a oni će, zahvaljujući novoj usluzi, moći dodatno zaraditi. Raduje nas i činjenica što ćemo besplatnom dostavom potaknuti korisnike da naručuju iz obližnjih restorana čije poslovanje je pogođeno epidemijom.", izjavio je David Ban Ostić, direktor za Hrvatsku, Bolt Food.

Kako bi naručio hranu, korisnik mora preuzeti aplikaciju Bolt Food na svoj pametni telefon, a u njoj će zatim vidjeti dostupne restorane i njihove jelovnike. Prije potvrde narudžbe u aplikaciji će se prikazati cijena i procijenjeno vrijeme isporuke. Kao sredstvo plaćanja korisnik mora u aplikaciju unijeti podatke svoje bankovne kartice kako bi dostava u potpunosti bila beskontaktna. Korisnik ujedno u aplikaciji može navesti točnu lokaciju gdje dostavljač po dolasku može ostaviti hranu. Trenutačno je dostava od restorana koji su udaljeni do 3 kilometra od lokacije naručitelja besplatna, a svaki daljnji kilometar naplaćuje se 4 kune.

„Naše upravljanje poslovanjem usluge prijevoza na zahtjev utemeljeno je na učinkovitosti kako bismo vozačima i putnicima mogli ponuditi najbolju opciju na tržištu. Identičan princip poslovanja unosimo i na tržište usluge dostave hrane što za korisnike znači niže cijene dostave u usporedbi s drugim platformama, a ujedno ćemo osigurati najbolju moguću podršku našim vozačima partnerima. Restorani koji rade s Bolt Foodom vrijednost vide u našoj bazi vjernih korisnika - osobama koje već vole i vjeruju u naš brend“, dodao je David.

Trenutno je moguće naručiti hranu iz više od 70 restorana u Zagrebu, među njima su svima poznati Burger King, Good Food, Pivnica Medvedgrad, Rocket Burger, Subway te Time Restaurant & Bar. Bolt želi svakodnevno dodavati nove restorane u aplikaciju. Trenutno je dostava moguća na području sjeverno od rijeke Save, a područje dostave će se redovito proširivati.

Bolt ima preko 30 milijuna korisnika u preko 35 zemalja. Bolt Food je najprije pokrenut u Estoniji u ožujku 2019. godine, a trenutno je dostupan u 14 zemalja.

Tagovi: Bolt, dostava hrane, Bolt Food, Burger King, Good Food, Pivnica Medvedgrad, Rocket Burger, Subway, David Ban Ostić
PROČITAJ I OVO
Kaos u zagrebačkoj zračnoj luci, putnici propuštaju letove
NEMA OSOBLJA?
Kaos u zagrebačkoj zračnoj luci, putnici propuštaju letove
ZAGREB - Početak tjedna donio je kaos u zagrebačkoj zračnoj luci zbog čega su neki putnici propustili svoje današnje planirane letove.
Debeljak: Apsolutno ne osjećam nikakvu odgovornost za nastalu situaciju
BRODOSPLIT
Debeljak: Apsolutno ne osjećam nikakvu odgovornost za nastalu situaciju
SPLIT - Brodosplit je već neko vrijeme na rubu, a situacija je danas eskalirala jer je u škveru zaustavljena proizvodnja.
Croatian Mezzanine Debt Fund prikupio ukupno 52,2 milijuna eura
FINALNO
Croatian Mezzanine Debt Fund prikupio ukupno 52,2 milijuna eura
ZAGREB - Krajem lipnja ove godine uspješno je završeno finalno zatvaranje Croatian Mezzanine Debt Funda, jednog od tri fonda kojeg su kroz program CROGIP podržali Europski investicijski fond (EIF) i Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) i koji sada ukupno vrijedi 52,2 milijuna eura.
Obustavljena proizvodnja u Brodosplitu
ŠKVER
Obustavljena proizvodnja u Brodosplitu
SPLIT - Proizvodnja u Brodosplitu privremeno je obustavljena, a radnici su do sada dobili ukupno tri minimalca za veljaču, ožujak i travanj i od 1. srpnja poslani su na čekanje do 1. rujna, doznaje Hina iz Brodosplita.
Air France – KLM će do 2028. obnoviti 64% ukupne flote zrakoplova
FLOTA
Air France – KLM će do 2028. obnoviti 64% ukupne flote zrakoplova
PARIZ - U novoobjavljenom izvještaju o održivom poslovanju za 2021, Air France-KLM navodi postignute rezultate, ciljeve za očuvanje životne sredine i smanjene emisije CO2, kao i nastojanja kojima promoviraju različitost i inkluziju na svim radnim pozicijama u okviru grupe.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE