GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

British Airways otkazao letove za Zagreb do kraja ožujka

British Airways otkazao letove za Zagreb do kraja ožujka
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.02.2021 / 09:18
Autor: SEEbiz
ZAGREB - British Airways povukao je iz prodaje sve polaske na liniji London Heathrow - Zagreb - London Heathrow do kraj ožujka.

British Airways u rujnu je prekinuo promet na ovoj liniji te je na njoj prometovao kratko u vrijeme praznika (oko 01.11. te oko Božića). Nakon što je u Velikoj Britaniji pronađen novi soj virusa, države su zabranile letove iz Velike Britanije (između ostalih i Hrvatska) pa je British Airways u tom slučaju bio prisiljen otkazati letove prema Zagrebu.

Kompanija je zatim pustila u prodaju karte na direktnoj liniji između Londona i Zagreba, no, već uobičajeno, do realizacije letova nije došlo, izgledno je da će tako i ostati, piše Croatian Aviation.

British Airways otkazao je sve planirane letove prema i iz Zagreba do kraja ožujka, odnosno do kraja zimskog reda letenja koji završava u subotu, 27. ožujka 2020.

Od nedjelje, 28.03., British trenutno nudi 11 tjednih letova između dva spomenuta garda, no realizacija je i više nego upitna. Za očekivati je da će ova aviokompanija nastaviti otkazivati letove, što i nije čudno s obzirom na to da postoje jake restriktivne mjere koje direktno utječu na samu potražnju.

Jedina direktna opcija putovanja zrakoplovom na ovoj liniji odnosi se na let Croatia Airlinesa koji između Londona i Zagreba prometuje svega jednom tjedno, ponedjeljkom, no cijene koje hrvatski nacionalni prijevoznik nudi na ovoj ludi graniče sa zdravim razumom.

Jednosmjerna karta iz Zagreba za London za 22. veljače košta čak 2.316 kuna, a u obratnom smjeru još i više.

Povratna karta na ovoj liniji kod Croatia Airlinesa za putovanje u razdoblju od 22.02. do 01.03. košta gotovo 3.250 kn odnosno 430 eura!

Tagovi: British Airways, Zračna luka Zagreb, Croatia Airlines, Heathrow
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE