GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

British Airways vraća se u prosincu s linijom London-Zagreb

British Airways vraća se u prosincu s linijom London-Zagreb
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.11.2020 / 08:23
Autor: SEEbiz

ZAGREB - British Airways ove je godine vrlo često mijenjao svoj raspored na liniji London - Zagreb, linija je u rujnu bila suspendirana sve do kraja listopada, zatim je prometovala vrlo kratko, svega dva tjedna, da bi kompanija ponovno obustavila promet prema Zagrebu.

Do sredine studenog kompanija je nudila značajan broj direktnih letova između Zagreba i Londona od sredine prosinca. Što se više bližimo najavljenim letovima, to kompanija značajnije reducira broj polazaka na ovoj liniji upravo u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana.

Iz British Airwaysa dobili smo potvrdu kako će ova linija biti u prometu od 20. prosinca do 05. siječnja, kompanija će na njoj obaviti svega pet povratnih letova, daleko manje od prvotno planiranog. Linija London Heathrow - Zagreb - London Heathrow prometovat će 20., 22. te 29. prosinca. U siječnju su dostupna svega dva leta - u nedjelju, 3. i utorak, 5. siječnja, piše Croatian Aviation.

Ostaje pitanje zbog čega British Airways nije ostavio u prodaji više polazaka na ovoj liniji upravo u vrijeme blagdana kada su svi letovi gotovo mjesec dana unaprijed vrlo dobro popunjeni. Kompanija ima vremena dodatno otvoriti prodaju na određenim polascima, no do sada je radila upravo suprotno - smanjivala broj letova prema Zagrebu za nadolazeće blagdane.

Croatia Airlines, koja jednom tjedno (ponedjeljkom) prometuje između Zagreba i Londona, od sredine prosinca nudi i drugi let tjedno na ovoj liniji. Dobar je to potez nacionalne aviokompanije koja očito prati što radi konkurencija na ovoj liniji i na vrijeme otvara prodaju.

Croatia Airlines uz letove ponedjeljkom, u prodaji ima direktne letove 19., 23. i 30.12. U siječnju su dostupni letovi subotom, 2. te 9.1. 2.1.

Svi koji požele blagdane provesti u Hrvatskoj imat će poprilično težak zadatak u organizaciji putovanja, s obzirom na to da će letovi između Londona i Zagreba biti poprilično rijetki za ovo doba godine. Osim British Airwaysa i Croatia Airlinesa, nema sumnje da će veliki broj putnika putovati i drugim kompanijama, s zaustavljenjem npr. u Amsterdamu i Varšavi.

Tagovi: British Airways, Croatia Airlines, Heathrow, Zračna luka Zagreb, London
PROČITAJ I OVO
Fortenova grupa isplatila više od 2,3 milijuna eura uskrsnica za svoje zaposlenike
USKRSNICA
Fortenova grupa isplatila više od 2,3 milijuna eura uskrsnica za svoje zaposlenike
ZAGREB - Fortenova grupa d.d. i njezine operativne kompanije u Hrvatskoj i ove su godine uoči Uskrsa svojim zaposlenicima isplatile uskrsnice, a sukladno važećim kolektivnim ugovorima i mogućnostima pojedinih kompanija u to je nagrađivanje zaposlenika ukupno uloženo više od 2,3 milijuna eura.
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE