GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

C.I.O.S. pisao Tomaševiću: Raskinut ćemo ugovore ako smatrate da je u interesu grada

C.I.O.S. pisao Tomaševiću: Raskinut ćemo ugovore ako smatrate da je u interesu grada
OTVORENO PISMO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.06.2021 / 15:21
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Uprava C.I.O.S. grupacije poslala je dopis gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću te njegovim zamjenicima u kojem traže njihovu odluku o nastavku suradnje te očekuju prestanak iznošenja neistina o njihovom poslovanju.

Dopis C.I.O.S.-a novim čelnim ljudima Zagreba prenosimo u cijelosti:

“Poštovani gospodine gradonačelniče Tomaševiću, poštovana gospođo i gospodine zamjenici gradonačelnika, u ime C.I.O.S. Grupacije, čestitamo vam na izbornoj pobjedi.

Pozdravljamo Vašu namjeru za revizijom svih ugovora s tvrtkama u vlasništvu Grada Zagreba, pa tako i onih sklopljenih sa C.1.O.S. Grupacijom te istovremeno očekujemo da nalaze revizije javno objavite.

Vjerovali smo da će završetkom predizborne kampanje prestati iznošenje neistina i neprovjerenih informacija, a kao što je za RTL Danas, dana 05.06.2021. izjavila zamjenica gradonačelnika na pitanje hoće li Grad i dalje poslovati s tvrtkom C.1.O.S. Petra Pripuza, da su se ugovori u ranijim natječajima u velikoj mjeri dogovarali „zna se kako” i tu praksu želite prekinuti. Dužnost zamjenice gradonačelnika je da ukoliko ima saznanja da su važeći ugovori sklopljeni protuzakonito kako izjavljuje, isto to promptno prijavi nadležnim institucijama umjesto da o tome javno špekulira.

Također, ako smatrate da je raskid važećih ugovora sa članicama C.1.0.S. Grupacije u interesu građana Grada Zagreba, Grada Zagreba, kao i tvrtki u vlasništvu Grada Zagreba, spremni smo na Vaš zahtjev pristupiti sporazumnom raskidu važećih ugovora iako su svi ugovori sklopljeni temeljem otvorenih postupaka javne nabave, u skladu sa Zakonom o javnoj nabavi. Ukoliko ne želite raskinuti važeće ugovore sa C.1.0.S. Grupacijom, očekujemo da prestanu izjave u javnosti o upitnosti legitimnosti i transparentnog poslovnog odnosa Grada Zagreba odnosno Zagrebačkog holdinga sa našom Grupacijom, koja je u ovom trenutku vaš partner, te koja je i dalje, kao i do sada, spremna uredno izvršavati obveze preuzete tim ugovorima.

U prilogu vam dostavljamo poziv za dostavom ovjerenog Ponudbenog lista i Troškovnika za preuzimanje i daljnju obradu otpada KB 20 01 39 i KB 20 02 03 koji nam je Služba za nabavu Zagrebačkog holdinga uputila mailom dana 07.06.2021. Shodno gore navedenom, a nastavno na poziv koji nam je jučer upućen u 14:01, s iznimno kratkim rokom za dostavu ponude – danas do 11:00 sati, molimo vaše jasno očitovanje jeste li upoznati sa pozivom u prilogu te molimo vaš stav o istome.

C.I.O.S. grupacija će podržati bilo kakvu vašu odluku o nastavku ili ne nastavku suradnje, ali očekujemo da konačno prestanete s neutemeljenim prozivanjem i iznošenjem neistina o poslovanju C.I.O.S. grupacije, te se isto tako nadamo da će Gospodin Tomašević biti “Gradonačelnik svih građana”, pa tako i onih koji rade u C.1.0.5. grupaciji.

S poštovanjem

Uprava CIOS d.o.o.

Iva Pripuz Špekuljuk

Tagovi: C.I.O.S., Tomislav Tomašević, Iva Pripuz Špekuljuk, Petar Pripuz
PROČITAJ I OVO
Spojeni su prvi stupovi Pelješkog mosta
MOST
Spojeni su prvi stupovi Pelješkog mosta
KOMARNA - Na gradilištu Pelješkog mosta podignut je i montiran prvi zatvarajući segment „CR 4“ između stupova S4 i S5, pa je sada ukupno spojeno 620 metara konstrukcije sa strane Komarne.
Sinopharm gradi fabriku u Zemun Polju
VAKCINE
Sinopharm gradi fabriku u Zemun Polju

BEOGRAD - Fabrika vakcina "Sinofarm" gradiće se u blizini Zemun polja

Nezadovoljstvo u Crnoj Gori: U Air Montenegru služe proizvode iz Srbije
OGORČENJE
Nezadovoljstvo u Crnoj Gori: U Air Montenegru služe proizvode iz Srbije
PODGORICA-Na društvenim mrežama se pojavila informacija da se u avionu nacionalnom avio prevozniku Air Montenegro služi ketering identičan onom u Air Srbija.
Milijuni doza američkog cjepiva J&J neupotrebljivi
FIJASKO
Milijuni doza američkog cjepiva J&J neupotrebljivi

NEW YORK - Nekoliko pošiljaka cjepiva Johnson&Johnson za covid-19 koje se proizvodi u tvornici u Baltimoreu i kojega se proizvodnja prije nekoliko tjedana morala zaustaviti, morat će se baciti, priopćile su u petak američke zdravstvene vlasti.

Telemach Slovenija i Telemach Hrvatska postaju jedna skupina
ODLUKE
Telemach Slovenija i Telemach Hrvatska postaju jedna skupina
ZAGREB - United Grupa objavila je danas da se Telemach Slovenija i Telemach Hrvatska spajaju u jedinstvenu skupinu koju vodi Adrian Ježina trenutni izvršni direktor Telemach Slovenija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE