GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Čačić: Nisam zadovoljan sa šefovima Hrvatskih šuma i Hrvatskih željeznica

Čačić: Nisam zadovoljan sa šefovima Hrvatskih šuma i Hrvatskih željeznica
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.04.2021 / 19:28
Autor: SEEbiz / N1 info
VARAŽDIN - Predsjednik Narodne stranke Reformisti, Radimir Čačić, u Dnevniku N1 komentirao je izjavu premijera Andreja Plenkovića da mu se nije požalio da netko u Vladi ne radi dobro, kao i situaciju s ministrom Vilijem Berošem.

“Ne znam što je poručio Andrej Plenković, ali ne kadroviram po Vladi”, rekao je Radimir Čačić za N1 televiziju i dodao: “Sve što je premijer rekao, rekao je istinu. Sve što imam za reći, kažem, to zna i premijer i javnost. Kad imam primjedbe, iznesem ih prvo onima kojima trebam, a onda i javno. Cijela ova priča standardni je proizvod naših trećerazrednih novinara u dijelovima gdje su takvi. Jasno je da takvih i među političarima, ali to nije isprika za bezobrazno laganje.”

“Bio sam jasan”, dodaje Čačić: “Niti jednom nikome osim tim članovima s kojima nisam zadovoljan, nisam to rekao. Andrej ima pravo kad kaže da njemu to nisam rekao.”

Međutim, nije htio otkriti s kime to nije bio zadovoljan: “Kad ja odlučim, onda ću vam to reći bez vašeg pitanja.”

“Sad mogu reći da neke javne tvrtke za koje odgovaraju i ministri, nisu ni blizu zadovoljavajućeg, npr. Hrvatske šume i Hrvatske željeznice. S tim predsjednicima uprava nisam zadovoljan”, pojasnio je.

Komentirajući inicijativu za opoziv ministra Vilija Beroša, rekao je:

“Interpretacija blage veze s mojim riječima nema. Prestar sam za takve gluposti. Kad su me zvali za Beroša, rekao sam da na razini Vlade postoji niz ljudi s kojima nismo dovoljno zadovoljni, a neki od njih, obrazložio sam da se radi o nižim razinama, su nesposobni za svoj posao. Beroš nije tema koju želimo razmatrati jer s ministrom smo mi kao Reformisti smo zadovoljni.”

Tagovi: Radimir Čačić, Hrvatske šume, HŽ Infrastruktura, Vili Beroš, Andrej Plenković
PROČITAJ I OVO
Radnicima Luke Zadar povećane plaće
ANEKS
Radnicima Luke Zadar povećane plaće
ZADAR - Potpisivanjem aneksa kolektivnog ugovora u petak je postignut dogovor između Sindikata prometa i veza Hrvatske i Uprave Luke Zadar d.d., kojim su plaće radnika Luke povećane za 150 eura i dodatnih 50 eura od rujna.
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
POTEZI
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
PODGORICA - Njemačka kompanija Lidl kupila je zemljište u Zeti za otvaranje prodavnice, a uputila je i pismo namjere da želi da kupi 200 hiljada kvadrata u toj opštini, gdje bi otvorila logistički centar, saopštio je predsjednik te lokalne samouprave Mihailo Asanović.
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
REZOVI
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
NEW YORK - Nike će otpustiti oko 740 zaposlenika u svom svjetskom sjedištu u Oregonu, pokazalo je pismo u petak, dok vrhunski proizvođač sportske odjeće želi obuzdati troškove nakon upozorenja o padu prihoda u prvoj polovici fiskalne 2025. godine.
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
STRATEŠKI
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
MILANO - Upravni odbor Generalija, na sastanku kojim je predsjedao Andrea Sironi, odobrio je novu organizacijsku strukturu koja odražava glavne aktivnosti Grupacije, kako je predložio CEO Grupacije, Philippe Donnet.
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE