GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Čakovečki mlinovi lansirali brašno za pizzu i brašno za burek

Čakovečki mlinovi lansirali brašno za pizzu i brašno za burek
BRAŠNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.07.2021 / 15:16
Autor: SEEbiz
ČAKOVEC - Čakovečki mlinovi, jedna od vodećih hrvatskih prehrambenih kompanija, na tržište je lansirala nova brašna idealna za bureke i pizze, koji su se pridružili nizu visokokvalitetnih proizvoda ove kompanije.

Nova brašna dolaze u novoj ambalaži, a osim nove ambalaže radilo se i na redizajnu logotipa. Vrhunska kvaliteta njihovih proizvoda strateška je smjernica cjelokupnog poslovanja što kupci itekako prepoznaju jer su upravo zbog nje lider u ovoj industriji još od 1893. godine. Među prvima koji su isprobali nova brašna i sami se uvjerili u njihovu kvalitetu su i najpopularniji hrvatski food blogeri i entuzijasti Janja Benić – Janjolinka, Doris Pinčić, Hungry Mile i Sanja Mijac – Domaćica Sanja.

Gotovo 130 godina brašno Čakovečkih mlinova nezaobilazno je na policama svake ozbiljne kuhinje. Upravo zbog svoje kvalitete, ali i funkcionalnosti. Tako u njihovoj ponudi možemo pronaći brašna za raznu namjenu kako bi naši zalogaji bili što slasniji. Raženo, kukuruzno, integralno i pšenične klice tako od sada možemo pronaći u potpuno novom ruhu. Dizajn ambalaže poseban je upravo po tome što se na poleđini pakiranja nalaze i recepti za ukusna jela. Tako ćete bez problema moći napraviti raženi, integralni ili kukuruzni kruh, a cijela obitelj može uživati u zajedničkom pravljenju pizze.

Njihovi novi proizvodi brašno za pizzu i brašno za burek, koji također dolaze u novom pakiranju, pretvorit će vas u prave majstore kuhanja. Razlog zbog kojeg su tako prepoznati na tržištu je njihova vrhunska kvaliteta.

"Čakovečki mlinovi su u gotovo 130 godina rada pokazali kako postati jedna od vodećih prehrambenih kompanija, a da se pritom ne gubi na kvaliteti. Naš cilj je oduvijek bio isti, a to je da sve što izađe iz naše proizvodnje i dolazi na stol naših potrošača, mora biti vrhunske kvalitete. Naša ulaganja, trud, rad, visoka tehnologija i kvalitetan kadar plasirali su nas upravo ovdje gdje jesmo", izjavio je Nino Varga, predsjednik uprave Čakovečkih mlinova.

Tagovi: Čakovečki mlinovi, brašno za pizzu, brašno za burek
PROČITAJ I OVO
Ogroman rast gubitka Barske plovidbe
SVE GORE
Ogroman rast gubitka Barske plovidbe
BAR - Barska plovidba je za šest mjeseci ove godine ostvarila gubitak u poslovanju od 1,6 miliona eura, što je značajno lošiji rezultat u odnosu na isti period prošle godine kada je minus iznosio 125 hiljada eura.
Veliki povratak British Airwaysa u Hrvatsku
LETOVI
Veliki povratak British Airwaysa u Hrvatsku
ZAGREB - British Airways dugo je čekao na povratak u hrvatske zračne luke u ovoj ljetnoj sezoni. Kompanija nije htjela riskirati, čekala je ukidanje mjera a međunarodna putovanja u Velikoj Britaniji, a odmah nakon najave da će se to i dogoditi, obnovila je većinu svojih linija prema hrvatskim zračnim lukama.
Ljetni uzlet Ubera u Hrvatskoj, pogotovo u jednom gradu na obali
SNAŽAN RAST
Ljetni uzlet Ubera u Hrvatskoj, pogotovo u jednom gradu na obali
ZAGREB - I ovoga ljeta Uber je jedno od najčešće korištenih opcija prijevoza, posebice u gradovima diljem jadranske obale.
Fina: U 21 milijardu kuna neto dobiti poduzetnika udio velikih i srednjih 64 posto
STATISTIKA
Fina: U 21 milijardu kuna neto dobiti poduzetnika udio velikih i srednjih 64 posto
ZAGREB - Hrvatski su poduzetnici u prošloj godini ostvarili ukupnu konsolidiranu dobit od gotovo 21 milijardu kuna, pri čemu je udio srednjih i velikih poduzetnika u ukupno ostvarenoj neto dobiti 64 posto, podatci su Fine iz analize o financijskom rezultatu poduzetnika prema njihovoj veličini.
Mattel kreirao Barbie po uzoru na znanstvenicu zaslužnu za cjepivo AstraZenece
ZNANSTVENICA
Mattel kreirao Barbie po uzoru na znanstvenicu zaslužnu za cjepivo AstraZenece
LONDON - Proizvođač Barbie lutkica Mattel kreirao je lutku po uzoru na znanstvenicu koja je bila koautor u razvoju cjepiva protiv koronavirusa Sveučilišta Oxford, profesoricu Sarah Gilbert.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE