GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Continental najavio novu investiciju u Novom Sadu

Continental najavio novu investiciju u Novom Sadu
INVESTICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.02.2024 / 07:40
Autor: SEEbiz
NOVI SAD -  Continental ulaže 150 miliona eura u proširenje svoje tvornice u Novom Sadu u Srbiji, što će potaknuti otvaranje 1500 radnih mjesta.

Njemački proizvođač autodijelova odabrao je Novi Sad kao epicentar ove velike investicije, s ciljem proširenja postojeće tvornice i jačanja svoje prisutnosti u regiji.

Očekuje se da će Continentalovi planovi širenja otvoriti 1.500 novih radnih mjesta u Novom Sadu.

Trenutno zapošljavajući 1900 radnika, Continentalov prošireni pogon povećat će svoje redove, nudeći obilje mogućnosti za kvalificirane radnike u automobilskom sektoru.

Srce Continentalove ekspanzije nalazi se u njegovom najsavremenijem objektu koji je svoja vrata otvorio prošle godine. Prostirući se na impresivnih 30.000 kvadratnih metara, nova tvornica fokusirana je na proizvodnju visokotehnoloških rješenja za unutrašnjost vozila, pokazujući predanost Continentala da ostane na čelu tehnološkog napretka u automobilskoj industriji.

Osim nove tvornice, poslovanje Continentala u Novom Sadu obuhvaća pogon za proizvodnju elektroničkih sistema i centar za istraživanje i razvoj (R&D).

U susjednoj Subotici, Continental također upravlja tvornicom specijaliziranom za cijevi i sisteme cijevi za pogonske sklopove vozila. Ova opsežna mreža objekata pokazuje duboko ukorijenjenu prisutnost Continentala u Srbiji i njegovu predanost pokretanju rasta i inovacija u regiji.

Tagovi: Continental, Novi Sad
PROČITAJ I OVO
Kraš: Neto dobit u 2023. skočila 38,9%
SKOK
Kraš: Neto dobit u 2023. skočila 38,9%
ZAGREB - Nerevidirani poslovni rezultati za 2023. godinu pokazuju nastavak rasta Kraš grupe.
Span 2023. godinu zaključio rastom prihoda od 30 posto
DOBRA GODINA
Span 2023. godinu zaključio rastom prihoda od 30 posto
ZAGREB - Span je objavio nerevidirane poslovne rezultate za 2023. godinu. Unatoč najavljenim trendovima smanjenog rasta financijskih pokazatelja IT sektora u odnosu na rekordnu 2022. godinu, Span Grupa bilježi rast poslovnih prihoda od 30 posto.
JGL udvostručio prihode u samo pet godina
SNAŽAN RAST
JGL udvostručio prihode u samo pet godina
RIJEKA – Konačni, nerevidirani rezultati JGL Grupe za 2023. godinu premašili su planove, a ukupan poslovni prihod iznosi 214,2 milijuna eura, što predstavlja rast od 18 posto u usporedbi s prošlom godinom.
Atlantic Grupa zaključila preuzimanje Strauss Adriatica
ŠIRENJE
Atlantic Grupa zaključila preuzimanje Strauss Adriatica
ZAGREB/BEOGRAD – Atlantic Grupa 1. ožujka zaključuje transakciju kojom preuzima kompaniju Strauss Adriatic, vlasnika srpskih brendova kave Doncafe i C kafa, a koji se ovom akvizicijom pridružuju regionalnim liderima Grand kafi i Barcaffeu u širem portfelju.
Neto dobit IAG-a lani katapultirana šesterostruko
UZLET
Neto dobit IAG-a lani katapultirana šesterostruko
LONDON - Zrakoplovna grupacija IAG, u kojoj su British Airways i španjolska Iberia, lani je ostvarila 2,7 milijardi eura dobiti nakon oporezivanja, što je šest puta više nego godinu prije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE