GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Croatia Airlines uveo sezonsku liniju Split-Prag

Croatia Airlines uveo sezonsku liniju Split-Prag
LINIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.06.2021 / 10:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zrakoplov Croatia Airlinesa sinoć je obavio prvi let na novoj sezonskoj liniji između Splita i Praga, a izravni međunarodni letovi na toj liniji planirani su subotom sve do sredine rujna ove godine, izvijestio je u nedjelju nacionalni avioprijevoznik.

“Uvođenjem izravnih međunarodnih letova između Praga i Splita češkim je turistima ponuđen još kvalitetniji izbor putovanja na hrvatski dio Mediterana te su im još više približene prirodne, kulturne i povijesne ljepote Republike Hrvatske”, poručio je Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova.

Povratne zrakoplovne karte za letove između Splita i Praga putnicima su na raspolaganju po promotivnoj cijeni već od 139 eura. Promotivne cijene karata vrijede isključivo za kupnju preko www.croatiaairlines.com ili m.croatiaairlines.hr, a uključuju aerodromske pristojbe, naknadu za izdavanje zrakoplovne karte (TSC), besplatan prijevoz jednog komada prtljage (do 23 kilograma težine) te uslugu u zrakoplovu. Putnici mogu rezervirati sjedalo online, a letenjem skupljaju i nagradne milje.

Svi putnici na sinoćnjem povratnom letu Prag-Split, koji su u splitsku zračnu luku sletjeli u 22 sata i 45 minuta, nagrađeni su vaučerom u iznosu od 30 eura koji se može iskoristiti prigodom kupnje zrakoplovne karte za sljedeće putovanje Croatia Airlinesom.

Croatia Airlines u razdoblju od lipnja do rujna ove godine planira letove iz Hrvatske u 18 europskih metropola, odnosno 19 zračnih luka u kojima će se putnicima, zahvaljujući suradnji s partnerima iz udruge Star Alliance i drugim avioprijevoznicima, nuditi mogućnosti vezanih letova u odredišta diljem svijeta, stoji u priopćenju.

Tagovi: Croatia Airlines, Zračna luka Split
PROČITAJ I OVO
Nestle u fokusu velikog skandala, pročitajte kako su diskriminirali siromašnu djecu
STRAŠNO
Nestle u fokusu velikog skandala, pročitajte kako su diskriminirali siromašnu djecu
LONDON - Nestle, najveća svjetska tvrtka za široku potrošnju, dodaje šećer i med mlijeku i proizvodima od žitarica za bebe koji se prodaju u mnogim siromašnijim zemljama, suprotno međunarodnim smjernicama usmjerenim na prevenciju pretilosti i kroničnih bolesti, navodi se u izvješću švicarske istraživačke organizacije "Public Eye ".
Odbijena jedina ponuda za zakup nikšićke Željezare
EPILOG
Odbijena jedina ponuda za zakup nikšićke Željezare
NIKŠIĆ - Ponuda švajcarske kompanije 8B Capital za zakup nikšićke Željezare, odbijena je odlukom komisije.
Osmi avion tipa ATR 72-600 u floti Air Serbije
FLOTA
Osmi avion tipa ATR 72-600 u floti Air Serbije
BEOGRAD - Osmi avion Air Serbije tipa ATR 72-600, sleteo je danas na beogradski aerodrom i posle obaveznih procedura trebalo bi da uđe u saobraćaj Air Serbije u narednim danima. Nova letelica ima devet godina i nosi registarsku oznaku YU-ASF.
Siemens planira novi sveučilišni istraživački centar u blizini Münchena
PLANOVI
Siemens planira novi sveučilišni istraživački centar u blizini Münchena
MUNCHEN - Njemačka inženjerska grupa Siemens priopćila je u srijedu da će otvoriti novi centar za istraživanje i inovacije u satelitskom kampusu Tehničkog sveučilišta u Münchenu.
Ikea podigla plaće u Hrvatskoj
PLAĆE
Ikea podigla plaće u Hrvatskoj
ZAGREB - Skandinavski divovi koji prodaju namještaj i kućne potrepštine ostvarili su protekle godine snažan poslovni rast na tržištu Hrvatske.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE