GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Croatia Airlines uvodi nove linije iz Zagreba, Dubrovnika i Splita

Croatia Airlines uvodi nove linije iz Zagreba, Dubrovnika i Splita
LINIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.06.2020 / 19:53
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Croatia Airlines danas je objavila red letenja koji će biti u primjeni od 6. srpnja, uvode se i povećavaju letovi na brojnim domaćim i međunarodnim linijama, javlja Croatian Aviation.

Kompanija će u prvom tjednu srpnja povećati broj letova na brojnim međunarodnim linijama iz Zagreba te uvesti jednu domaću, prema zračnoj luci na Braču.

Linija Zagreb - Frankfurt prometovat će čak 32 puta tjedno:

- ponedjeljkom i nedjeljom četiri puta dnevno,

- utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom tri puta dnevno,

- subotom dva puta dnevno.

Linije iz Zagreba prema Kopenhagenu, Amsterdamu, Münchenu i Sarajevu od spomenutog će datuma prometovati svakodnevno, dok će letovi prema Zurichu, Dubrovniku i Splitu prometovati dva puta dnevno.

Linija Zagreb - Brussels prometovat će 8 puta tjedno:

- srijedom i petkom dva puta dnevno,

- ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i nedjeljom jednom dnevno.

Linije prema Parizu, Londonu, Dublinu i Beču prometovat će tri puta tjedno, dok će zrakoplovi prema Rimu polijetati četiri puta tjedno.

Zagreb će biti povezan sa Zadrom i Pulom sedam puta tjedno (nedjeljom dva puta dnevno, subotom bez letova).

Od spomenutog datuma uvodi se i direktna linija između Zagreba i Brača. Zrakoplov tipa DashQ400 povezivat će ove dvije zračne luke svakog utorka i subote.

Od 6. srpnja kompanija će pokrenuti direktne letove iz Splita prema Kopenhagenu, Londonu, Beču i Parizu (jednom tjedno, subotom).

Linija Frankfurt - Split prometovat će pet puta tjedno, dok će linije prema Münchenu i Zurichu prometovati tri puta tjedno.

Uvodi se i domaća linija između Splita i Osijeka, jednom tjedno, petkom.

Kompanija će uvesti i međunarodne linije iz Dubrovnika. Uvode se direktni letovi prema Düsseldorfu i Zurichu, jednom tjedno, subotom, dok će linija Dubrovnik - Frankfurt biti u prometu četiri puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom).

Uvodi se i domaća linija između Dubrovnika i Osijeka, jednom tjedno, svakog četvrtka.

Tagovi: Croatia Airlines, Zračna luka Zagreb, Zračna luka Dubrovnik, Zračna luka Split
PROČITAJ I OVO
VR POLE-u nagrada Stvaratelji za stoljeća
NAGRADE
VR POLE-u nagrada Stvaratelji za stoljeća
ZAGREB - Ovih dana je završena višemjesečna procedura izbora najboljih i dodjele nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“.
IKEA će do 2021. iz prodaje ukloniti alkalne baterije koje se ne mogu puniti
POTEZI
IKEA će do 2021. iz prodaje ukloniti alkalne baterije koje se ne mogu puniti
ZAGREB - Kako bi potaknula ljude na zdraviji i održiviji život kod kuće, IKEA će sve alkalne baterije koje se ne mogu puniti ukloniti iz asortimana za opremanje domova najkasnije do listopada 2021. Ovom odlukom IKEA želi nadahnuti kupce koji često koriste baterije da prijeđu na punjive, čija redovita upotreba omogućuje uštedu novca te smanjenje otpada.
Državna revizija je u Janafu posljednji put bila 2014.
REVIZIJA
Državna revizija je u Janafu posljednji put bila 2014.
ZAGREB – Glavni državni revizor Ivan Klešić izjavio je u srijedu kako je Državni ured za reviziju posljednji put bio u Janafu prije šest godina, kada je radio reviziju javne nabave i utvrdio dosta nepravilnosti.
TUI preuzima portfelj Fortenova grupe u Karisma Hotels Adriatic
DOGOVOR
TUI preuzima portfelj Fortenova grupe u Karisma Hotels Adriatic
ZAGREB - Fortenova grupa i vodeća svjetska integrirana turistička grupacija TUI, postigle su dogovor kojim TUI preuzima 33,3 posto udjela Fortenova grupe u toj holding kompaniji koja upravlja Hotelima Koločep, Hotelima Živogošće i tvrtkom Adriasense Zagreb.
Disney otpušta 28.000 radnika zbog koronamjera
REZOVI
Disney otpušta 28.000 radnika zbog koronamjera
LOS ANGELES - Američki medijski div Walt Disney najavio je da će ukinuti 28 tisuća radnih mjesta u odjelu parkova i potrošačkih proizvoda u matičnom SAD-u zbog zatvaranja i ograničenog broja posjeta kojima se nastoji suzbiti širenje koronavirusa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE