GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Croatia osiguranje pokreće suradnju s globalnom IT kompanijom Liferay

Croatia osiguranje pokreće suradnju s globalnom IT kompanijom Liferay
SURADNJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.12.2021 / 10:23
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koji posluje u okviru Adris Grupe, nastavlja razvijati napredna digitalna rješenja i inovacije, ovoga puta u suradnji s globalnom IT kompanijom Liferay, liderom u kreiranju platformi za korisničko digitalno iskustvo.

Timovi Croatia osiguranja i Liferaya pokreću suradnju na razvoju i implementaciji inovativne digitalne platforme za prodajne predstavnike Croatia osiguranja. Riječ je o naprednom agentskom portalu koji će unaprijediti ukupno korisničko iskustvo i povećati kvalitetu usluge prema klijentu. U narednim godinama, agentski portal će postati centralno mjesto svih prodajnih procesa uključujući izradu polica, komunikaciju s klijentom te uvid u proces obrade štete u realnom vremenu za klijenta. Ovaj napredni portal koristit će više od 7.000 predstavnika prodajne mreže Croatia osiguranja.

Timove Croatia osiguranja i Liferaya čine digitalni stručnjaci koji rade u čak tri vremenske zone, a smješteni su u Hrvatskoj, Brazilu, Irskoj i SAD-u. Svojom ekspertizom zajednički stvaraju jedinstveni digitalni proizvod, a sve s ciljem kreiranja vrhunskog korisničkog iskustva Croatijinih osiguranika i zaposlenika koji će raditi na navedenom portalu.

„Nastavljamo snažno ulagati u digitalizaciju osiguranja, ovog puta u suradnji s Liferayem, jednom od vodećih svjetskih IT kompanija. Naši timovi iskusnih osigurateljnih i digitalnih stručnjaka zajedno će stvoriti napredni one-stop-shop za našu prodajnu mrežu kojim ćemo našim osiguranicima pružiti novo korisničko iskustvo. Ponosni smo na međunarodnu suradnju stručnjaka uključenih u ovaj projekt u koji ćemo dugoročno uložiti više od 10 milijuna kuna”, rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Liferay je globalno priznata kompanija s mrežom partnera i klijenata diljem svijeta, a 11. godinu zaredom pozicionirana je kao lider u kreiranju platformi za korisničko digitalno iskustvo. Surađuju s više od 40 osiguravajućih društava širom svijeta, uključujući tri od deset najvećih osiguravajućih grupa na svijetu.

„Zahvalni smo što u partnerstvu s Croatia osiguranjem gradimo intuitivan i korisniku jednostavan za korištenje agentski portal. Fleksibilna tehnologija, poslovne mogućnosti i analitika Liferaya pomoći će Croatia osiguranju da već danas primjenjuje napredne tehnologije namijenjene pomaganju klijentima u životno važnim događajima. Sektor osiguranja s ovakvim projektima ulazi na nove terene kako bi pratio stalne promjene u potrebama i očekivanjima klijenata i zaposlenika. Uz Liferay, Croatia osiguranje će napraviti moćno rješenje kojim će ojačati svoju tržišnu poziciju“, rekao je Bryan Cheung, glavni izvršni direktor Liferaya.

Tagovi: Croatia osiguranje, Liferay, Davor Tomašković, Adris Grupa
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE