GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Delta Holding: Hotel Esplanade ostaje naša velika želja

Delta Holding: Hotel Esplanade ostaje naša velika želja
INVESTICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.01.2021 / 13:52
Autor: Siniša Malus
ZAGREB - Čelnici Delta Holdinga na današnjoj su konferenciji za novinare predstavili prošlogodišnje rezultate i planove za ovu godinu.

O rezultatima Delte i pokretanju novog važnog projekta možete čitati OVDJE.

Na pitanje novinara SEEbiza, viša potpredsjednica Delta Holdinga za strategije i razvoj Marija Desivojević Cvetković potvrdila je interes Delte za preuzimanje zagrebačkog hotela Esplanade.

- Jesmo zainteresirani i to ne krijemo. No, sada čekamo odluku prodavatelja, pa u ovom trenutku ne možemo ništa više reći, poručila je Desivojević Cvetković.

Po njezinim riječima, više nije na stolu opcija o izgradnji hotela u Zagrebu, nop zahvalila je zagrebačkim gradskim vlastima na velikoj pomoći oko istraživanja mogućnosti u glavnom gradu Hrvatske.

Što se Delta Agrara tiče, zasad nema planova o preuzimanju Vupika niti nekog drugog dijela bivšeg Agrokora, sadašnje Fortenova grupe, odgovorio je SEEbizu Dejan Jeremić, generalni direktor Delta Agrara.

- Nije baš da jurimo za Vupikom, ali ako se steknu uvjeti, zašto da ne. Što se širenja u regiji tiče u kontekstu agrara, bacamo pogled prema Makedoniji. I ako bude sve u redu, moguće da ćemo već ove godine realizirati investiciju, rekao je Jeremić.

Na kraju smo se dotaknuli i vrlo aktualne teme rada od kuće odnosno rada na daljinu. I Delta Holding je u svom poslovanju osjetila taj problem.

- U ovom trenutku oko 700 radnika Delte radi od kuće. Naravno, tamo gdje to nije moguće, tamo ljudi rade na svojim radnim mjestima. Kao što ste i sami rekli, vrlo je izazovno. Rekla bih da se najveći nedostatak rada na daljinu tiče dijela "brainstorminga" u kojem je ipak kontakt uživo među ljudima nezamjenjiv, zaključila je Desivojević Cvetković.

I za kraj, predsjednik kompanije Miroslav Mišković je povodom tridesetog rođšendana Delte iskoristio priliku i najavaio druženje s novinarima koje bi se trebalo dogoditi kroz tri do četiri mjeseca, a to će se poklopiti s dovršetkom nove zgrade sjedišta kompanije Delta Holding.

- Nadamo se skorom završetku pandemije, što će nam omogućiti da se normalno družimo, zaključio je Mišković.

Tagovi: Delta Holding, hotel Esplanade, Marija Desivojević Cvetković, Živorad Vasić, Miroslav Mišković, Dejan Jeremić, Delta Agrar, Vupik
PROČITAJ I OVO
Nestlé: Snažan rast u Hrvatskoj u prvom tromjesečju
RAST
Nestlé: Snažan rast u Hrvatskoj u prvom tromjesečju
ZAGREB – Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prva tri mjeseca 2024. godine.
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
PAD
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla u prvom je tromjesečju ostvarila prihode od prodaje od 52 milijuna eura.
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
BLAGI RAST
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
ZAGREB - Atlantic Grupa je u prvom tromjesečju 2024. godine ostvarila neto dobit od 9,9 milijuna eura, što je 3,2 posto više u odnosu na isto lanjsko razdoblje, objavio je Atlantic.
Hrvoje Alvir novi predsjednik Uprave Zvečeva
POTEZI
Hrvoje Alvir novi predsjednik Uprave Zvečeva
ZAGREB - Nakon što je ruski milijarder Denis Štengelov preuzeo Zvečevo, dogodile su se prve promjene na čelu kompanije.
Mattoni 1873 preuzeo potpuno vlasništvo u Knjazu Milošu
AKVIZICIJE
Mattoni 1873 preuzeo potpuno vlasništvo u Knjazu Milošu
BEOGRAD - Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udio (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši tako jedini vlasnik ovog vodećeg proizvođača mineralne vode i energetskih napitaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE