GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Disney World podiže cijene prvi put od 2018.

Disney World podiže cijene prvi put od 2018.
POSKUPLJENJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.03.2024 / 09:04
Autor: SEEbiz
MIAMI - Više od pet godina od posljednjeg povećanja cijena, zabavni kompleks Walt Disney World na Floridi najavio je povećanje ulaznica.

Od 2025. najjeftiniji jednodnevni posjet parku koštat će 119 dolara bez poreza. Ove godine još uvijek vrijedi cijena od 109$ koja je postavljena krajem 2018. godine.

Nove cijene otkrili su u zabavnom kompleksu Walt Disney World u utorak, kada su otvorili prodaju ulaznica za razdoblje do listopada 2025. Na snagu stupaju tek 2025., ovogodišnje cijene već su objavljene i neće se mijenjati, Washington Post je objavio.

Navedena minimalna cijena ulaznice za uzrast od 10 godina naviše odnosi se na posjet tematskom parku u zabavnom kompleksu s najmanjom potražnjom, odnosno Carstvu životinja. Posjet popularnijim parkovima u zabavnom kompleksu, kao što su Hollywood Studios, Epcot i Magic Kingdom, skuplji je, a iduće će godine i te ulaznice poskupjeti.

Cijene ulaznica ovise i o sezoni, za jednodnevni ulaz u tematski park Čarobno kraljevstvo, u najskupljim danima zime i proljeća sljedeće godine, prema novom cjeniku, trebat će izdvojiti 189 dolara.

Ulaznice za studeni i prosinac, inače najprometnije i najskuplje mjesece u godini, još nisu u prodaji za 2025. godinu.

Kako tvrtka ističe na svojim stranicama, najisplativije vrijeme za posjet Disney Worldu je kraj kolovoza i rujan.

Tagovi: Disney World, Florida, Disney
PROČITAJ I OVO
Tankerska će dati ponudu za preostale dionice Atlantske plovidbe
PONUDA
Tankerska će dati ponudu za preostale dionice Atlantske plovidbe
ZAGREB - Hrvatski brodar Tankerska plovidba planira dati ponudu za dobrovoljno preuzimanje udjela od 35,49 posto koji već ne posjeduje u uvrštenom partneru Atlantskoj plovidbi, priopćilo je odvjetničko društvo koje zastupa Tankersku u transakciji.
Vrijednost Instituta u Igalu procijenjena na oko 70 milijuna eura
PROCJENA
Vrijednost Instituta u Igalu procijenjena na oko 70 milijuna eura
PODGORICA - Vrijednost Instituta "Dr. Simo Milošević" u Igalu procjenjuje se između 65 i 70 milijuna eura, ali se procjena mora dopuniti dodatnim podacima o vrijednosti hotelsko-turističkog kompleksa, kazao je ministar prostornog uređenja, urbanizma i državne imovine Crne Gore Janko Odović.
Mađarski fond preuzeo srpski Superior Foods
AKVIZICIJE
Mađarski fond preuzeo srpski Superior Foods
BEOGRAD - Mađarski fond privatnog kapitala Hodler Asset Management preuzeo je preostlaih 32% udjela u srpskoj kompaniji Superior Foods Bačinci, čime je postao jedini vlasnik, izvijestili su savjetnički timovi BDK Advokata i odvjetničkog ureda Nikolić koji su savjetovali kompanije u transakciji.
Starbucks ne može pronaći prostor u Podgorici
KAŠNJENJE
Starbucks ne može pronaći prostor u Podgorici
PODGORICA - Turska kompanija Zeren Group, koja je ranije najavila da će početkom godine otvoriti prvu Starbucks kafeteriju u Podgorici, navodno se suočava sa problemom jer ne može da nađe adekvatan prostor po prihvatljivoj cijeni, kazali su portalu Investitor dva izvora upućena u proces, insistirajući na anonimnosti.
Buffettov Berkshire Hathaway srezao je ulaganja u Apple
REOVI
Buffettov Berkshire Hathaway srezao je ulaganja u Apple
OMAHA - Berkshire Hathaway Warrena Buffetta smanjio je svoj gigantski udio u Appleu u prvom tromjesečju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE