GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Donacija Francka za potresom pogođena područja Sisačko-moslavačke županije

Donacija Francka za potresom pogođena područja Sisačko-moslavačke županije
DONACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.01.2021 / 09:29
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Kako bi iskazao svoju solidarnost s građanima na potresom pogođenom području Sisačko-moslavačke županije, Franck je osigurao donaciju u vrijednosti višoj od 400.000 kuna, od čega 200.000 kuna u financijskim sredstvima.

Upravo će ti proizvodi, kao i donirana sredstva, kroz mrežu i uz pomoć volontera Hrvatskog Crvenog križa biti raspoređeni potrebitima i stradalima u potresu. Podrška unesrećenima važna je i u mjesecima koji slijede, stoga Franck odlučno pruža kontinuiranu pomoć stradalima u razornom potresu kako nitko ne bi ostao zaboravljen ili zapostavljen.

U zajedničku akciju pomoći uključio se i Franckov logistički partner koji je osigurao prijevoz doniranih proizvoda prema stradalim mjestima u Sisačko-moslavačkoj županiji. Roba je dostavljena na skladišta Crvenog križa u Petrinji, Glini, Sisku i Hrvatskoj Kostajnici kako bi se što učinkovitije pokrilo sva pogođena područja, a proizvodi usmjerili tamo gdje su najpotrebniji.

Kao društveno odgovorna kompanija i pouzdan partner lokalnoj zajednici, Franck je ovom donacijom još jednom iskazao potrebu da u izuzetno teškim trenutcima bude itekako prisutan te pruži podršku i pomoć potresom pogođenim područjima.

Sukladno potrebama, Franck će i dalje nastaviti pomagati svim potrebitim institucijama i pojedincima u Hrvatskoj, ali i regiji, kako je to bilo od samog izbijanja pandemije i potresa u Zagrebu. Franck je tako tijekom cijele prošle godine u kontinuitetu osiguravao donacije u svojim proizvodima građanima u potrebi, hitnim službama i bolnicama koji imaju ključnu ulogu u brizi za cijelo društvo, te Hrvatskom Crvenom križu za pomoć potrebitima.

Da Franck kontinuirano nastoji pozitivno utjecati na društvo u cjelini, dokazuje i nedavno objavljeno prvo Izvješće o održivosti koje obuhvaća najvažnije aktivnosti kompanije na području društvene odgovornosti, uključujući i brojne humanitarne aktivnosti, te dokazuje usmjerenost na bolju budućnost cijelog društva.

Tagovi: Franck, Sisačko-moslavačka županija
PROČITAJ I OVO
Bolt traži vozače u BiH
OGLAS
Bolt traži vozače u BiH
SARAJEVO - Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi usluga. Evropska kompanija Bolt je objavila oglas za potragu vozača i na taj način najavila dolazak u Sarajevo.
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
ISPRIKA
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
DUBAI - Izvršni direktor Emirates Airlinea objavio je pismo isprike kupcima tijekom vikenda nakon što su povijesne kiše u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izazvale rekordne poplave i kaos u zračnoj luci u Dubaiju.
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
KARIJERE
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
OMIŠ – Andrija Topić imenovan je novim članom Uprave za akvizicije i integracije (CAIO) u Studencu i time učvrstio strateški smjer poslovanja jednog od vodećih hrvatskih maloprodajnih lanaca.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE