GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

-Drava International: Poslujemo zakonito, istraga je u tijeku

-Drava International: Poslujemo zakonito, istraga je u tijeku
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.10.2023 / 19:51
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tijekom noći koja je iza nas došlo je do požara u našem skladištu sirovine, konkretno PET boca i polietilenske folije. Istraga je u tijeku, a naš primarni interes je da se požar što prije ugasi te da se utvrde okolnosti ovog nesretnog događaja, priopćeno je iz Draa internationala.

- Unatoč svim mjerama opreza koje primjenjujemo, ovakvi incidenti ukazuju na mogućnost vanjskog utjecaja, što će istraga dodatno razjasniti. Naše misli su uz ozlijeđene vatrogasce i njihove obitelji, želimo im uspješan i brzi oporavak.

Želimo naglasiti da naša tvrtka posluje sukladno svim zakonskim propisima Republike Hrvatske, a trenutne količine sirovina na skladištu u skladu su s dozvolama. Redovite inspekcije koje obilaze naše prostore potvrđuju našu zakonitost poslovanja. U svakodnevnom radu primjenjujemo sve mjere opreza kako bismo osigurali sigurnost naših radnika, ali i sigurnost svih sugrađana.

Ističemo da se naša tvrtka Drava International gotovo 20 godina bavi reciklažom i preradom plastike te proizvodnjom gotovih proizvoda i zapošljava 500 ljudi.

Drago nam je što nitko od naših radnika nije ozlijeđen u ovom nesretnom događaju, a koristimo ovu prigodu i da javno zahvalimo svim našim zaposlenicima koji satima pružaju pomoć vatrogascima tijekom gašenja požara. Također, izražavamo duboku zahvalnost svim vatrogascima i ostalim službama koje daju sve od sebe kako bi suzbile požar i koje će raditi na istrazi kako bi se otkrilo što se točno dogodilo, poručuju iu kompanije.



Tagovi: -Drava International, požar, Osijek
PROČITAJ I OVO
Podravka: Neto dobit u prvom tromjesečju skočila 50%
SKOK
Podravka: Neto dobit u prvom tromjesečju skočila 50%
KOPRIVNICA - Neto dobit Grupe Podravka u prvom kvartalu ove godine iznosila je 23,5 milijuna eura, što je za 7,8 milijuna eura odnosno 50 posto više nego u istom razdoblju prošle godine, izvijestila je Podravka.
Valamar bilježi dobar booking za sezonu i nastavlja sa značajnim investicijama
SOLIDNO
Valamar bilježi dobar booking za sezonu i nastavlja sa značajnim investicijama
POREČ – Valamar grupa objavila je rezultate za prvo tromjesečje 2024. godine koji zbog izrazite sezonalnosti u turizmu nisu indikativni za cijelu godinu iako pokazuju pozitivan trend za nadolazeću sezonu i dobar booking.
Zagrebački holding smanjio dug u 2023.
POBOLJŠANJE
Zagrebački holding smanjio dug u 2023.
ZAGREB - Zagrebački holding je objavio rezultate poslovanja za 2023. godinu. Kažu da je zadržano pozitivno poslovanje, nastavljeno razduživanje te da su pokrenute investicije.
HT u prvom kvartalu povećao prihode, ali smanjio neto dobit
SOLIDNO
HT u prvom kvartalu povećao prihode, ali smanjio neto dobit
ZAGREB - Hrvatski telekom (HT) u prvom je tromjesečju ove godine ostvario 243,1 milijun eura prihoda ili 4,8 posto više nego u istom lanjskom razdoblju, dok je neto dobit nakon nekontrolirajućih udjela smanjena, za 1,7 posto, na 27,1 milijun eura, podaci su iz financijskog izvješća HT-a objavljenog u utorak.
Coca-Cola HBC nadmašila očekivanja na krilima velike potražnje
DOBRE BROJKE
Coca-Cola HBC nadmašila očekivanja na krilima velike potražnje
BERN - Punionica Coca-Cola HBC nadmašila je tržišne prognoze prihoda u prvom tromjesečju u utorak i ponovila da će se njezina operativna dobit ove godine dodatno povećati, podržana snažnom potražnjom za kavom, energetskim i gaziranim pićima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE