GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dun&Bradstreet preuzima Bisnode

Dun&Bradstreet preuzima Bisnode
DOGOVOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.10.2020 / 07:58
Autor: SEEbiz
LONDON - Dun & Bradstreet Holdings, Inc. (Dun & Bradstreet ili DNB), vodeći svjetski dobavljač podataka i analitike poslovnog odlučivanja, putem svoje podružnice Dun & Bradstreet Holdings BV, objavio da je sklopio konačni ugovor o preuzimanju Bisnode Business Information Group AB (Bisnode), vodeće europske tvrtke za podatke i analitiku i dugogodišnje članice Dun & Bradstreet Worldwide Network.

Procijenjena kupovna cijena nakon zatvaranja iznosi 7,2 milijarde kruna ili približno 818 milijuna USD. Očekuje se da će se transakcija zaključiti u siječnju 2021. godine, nakon dobijanja potrebnih regulatornih odobrenja i uobičajenih uvjeta zatvaranja.

- Zadovoljstvo nam je uvesti Bisnode u porodicu Dun & Bradstreet nakon gotovo dva desetljeća strateškog saveza, rekao je Anthony Jabbour, izvršni direktor tvrtke Dun & Bradstreet.

- Moćna kombinacija naših podataka, analitike i inovativnih rješenja, uparena s Bisnodeovim dubokim odnosima s klijentima i stručnošću na europskim tržištima, pružit će našim postojećim i budućim klijentima vitalnu poslovnu inteligenciju kako bi podržali vlastite ambicije rasta. Radujemo se što ćemo Bisnodeovom timu poželjeti dobrodošlicu u Dun & Bradstreet i zajedničkom radu na rastu globalnog poslovanja.

Akvizicija pozicionira širenje Dun & Bradstreet na skandinavske i DACH (Njemačka, Austrija i Švicarska) zemlje i zemlje srednje Europe.
Nakon zatvaranja transakcije, Dun & Bradstreet će svojoj bazi klijenata dodati više od 110.000 kupaca Bisnode, od malih do velikih poduzeća, uključujući direktni pristup gotovo 50 globalnih 500 tvrtki sa sjedištem na teritorijima Bisnodea.

Dogovor pruža direktan pristup Bisnodeovim 33 milijuna zapisa iz 550+ izvora diljem Europe, pridonoseći razmjeru, dubini, raznolikosti i tačnosti tvrtkinog oblaka podataka koji se neprestano širi i koji sadrži sveobuhvatne informacije o više od 360 milijuna poduzeća.

Tagovi: Dun&Bradstreet, Bisnode, Anthony Jabbour
PROČITAJ I OVO
Slovenija: Frizeri i fitness-centri na rubu propasti
AGONIJA
Slovenija: Frizeri i fitness-centri na rubu propasti
LJUBLJANA - Poslovne udruge koje zastupaju interese slovenskih frizera i fitness centara zatražile su od vlade da im pruži više potpore zbog zabrane rada i tvrde da su te aktivnosti na rubu propasti budući da se ne mogu obavljati on-line, odnosno radom kod kuće.
Značajno manji broj novoosnovanih tvrtki nego lani
PAD
Značajno manji broj novoosnovanih tvrtki nego lani
ZAGREB - Fininfo.hr (www.fininfo.hr) donosi pregled najznačajnijih gospodarskih aktivnosti za razdoblje prve polovice studenog.
Alstom će predati ponudu za gradnju beogradskog metroa početkom 2021.
METRO
Alstom će predati ponudu za gradnju beogradskog metroa početkom 2021.
BEOGRAD - Vlada Srbije nada se potpisivanju memoranduma o razumijevanju sa francuskim i kineskim partnerima za izgradnju beogradskog metroa u januaru 2021. godine.
Luka Koper sa značajnim padom pretovara i prihoda zbog pandemije
OŠTAR PAD
Luka Koper sa značajnim padom pretovara i prihoda zbog pandemije

KOPER - Slovenska kompanija Luka Koper zabilježila je u prvih devet mjeseci ove godine pad prekrcaja tereta za 16 posto, a prihod u visini 155 milijuna eura za 11 posto je manji nego u istom razdoblju lani.

Butković: Veliki infrastrukturni radovi napreduju prema planu unatoč covidu
RADOVI
Butković: Veliki infrastrukturni radovi napreduju prema planu unatoč covidu
ZAGREB - Veliki infrastrukturni radovi u Hrvatskoj poput pelješkog mosta, istarskog ipsilona i autocestovnog koridora 5c odvijaju se nesmetano unatoč epidemiji koronavirusa, poručio je u petak ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE