GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Emirates najavljuje prve putničke letove nakon obustave

Emirates najavljuje prve putničke letove nakon obustave
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.04.2020 / 11:40
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Emirates je dobio odobrenje za prijevoz putnika na određenim letovima pa će tako od ponedjeljka 6. travnja prvi letovi krenuti iz Dubaija prema londonskoj zračnoj luci Heathrow, Frankfurtu, Parizu, Bruxellesu i Zurichu.

Pritom će u London letjeti četiri puta tjedno, a prema ostalim gradovima tri puta tjedno. 

Zrakoplovi će do daljnjeg polijetati s Terminala 2 Međunarodne zračne luke u Dubaiju te će prevoziti putnike samo na odlaznim letovima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Emirates će na tim letovima prevoziti i teret u oba smjera, pružajući tako podršku trgovini i zajednicama transportom neophodnih roba.

Na spomenutim rutama Emirates će letjeti zrakoplovima tipa Boeing 777-300ER u kojima će putnicima na raspolaganju biti sjedala u poslovnoj i ekonomskoj klasi. Putnici koji ispunjavaju uvjete za let mogu ga rezervirati na stranici www.emirates.com. Prije leta moraju provjeriti uvjete ulaska u državu u koju namjeravaju putovati, s obzirom na to da su na snazi putna ograničenja.

Iz zdravstvenih i sigurnosnih razloga Emirates će na tim letovima prilagoditi raspon usluga namijenjenih putnicima. Tako im neće biti dostupni časopisi ni ostali tiskani materijali za čitanje, dok će se hrana i piće i dalje posluživati, no u prilagođenim pakiranjima i na poseban način kako bi se smanjio kontakt s osobljem. Korištenje lounge-salona i usluge prijevoza bit će privremeno nedostupni.

Nakon svakog leta zrakoplovi Emiratesa proći će temeljito čišćenje i postupak dezinfekcije u Dubaiju.

Tagovi: Emirates, zrakoplovni sektor, Heathrow
PROČITAJ I OVO
Mattoni 1873 preuzeo potpuno vlasništvo u Knjazu Milošu
AKVIZICIJE
Mattoni 1873 preuzeo potpuno vlasništvo u Knjazu Milošu
BEOGRAD - Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udio (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši tako jedini vlasnik ovog vodećeg proizvođača mineralne vode i energetskih napitaka.
McKinsey na meti istrage zbog opioida
ISTRAGA
McKinsey na meti istrage zbog opioida
NEW YORK - McKinsey & Co je pod kaznenom istragom u Sjedinjenim Državama zbog navoda da je ta konzultantska tvrtka igrala ključnu ulogu u raspirivanju epidemije opioida, a savezni tužitelji upućuju na njezin rad savjetujući proizvođača OxyContina Purdue Pharma i druge proizvođače lijekova, troje ljudi upoznatih s tim pitanjem rekao je.
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE