GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ericsson Nikola Tesla donirao 400.000 kuna

Ericsson Nikola Tesla donirao 400.000 kuna
DONACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.12.2020 / 11:55
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Tvrtka Ericsson Nikola Tesla izvijestila je u utorak kako je odlučila zdravstvenom sustavu i potrebitima donirati 400 tisuća kuna.

U želji da zahvalimo zdravstvenom osoblju, tim herojima našeg vremena, a ujedno da poboljšamo uvjete liječenja teško oboljelih pacijenata, poslovodstvo tvrtke odlučilo je donirati po 100 tisuća kuna covid-19 centrima u Kliničkoj bolnici Dubrava i Kliničkom bolničkom centru Osijek. Infektivnoj klinici „Fran Mihaljević“ u Zagrebu donira infuzijske pumpe vrijedne preko 100 tisuća kuna, a računalnu opremu vrijednu 40 tisuća kuna zdravstvenim ustanovama u Hrvatskoj.

Tvrtka je donirala 60 tisuća za četiri pučke kuhinje: u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Vukovaru.

„Ova božićna donacija samo je jedna u nizu vrijednih donacija koje smo za korona krize usmjerili zdravstvenim ustanovama i drugim ugroženim dionicima u našem okruženju. Isto tako, brojni naši zaposlenici istaknuli su se kao vrijedni volonteri u brojnim humanitarnim akcijama organiziranim u vrijeme korona krize“, kazala je predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević, priopćeno je iz te tvrtke

Tagovi: Ericsson Nikola Tesla, donacija, Gordana Kovačević
PROČITAJ I OVO
Glovo odlazi iz Slovenije
ODLAZAK
Glovo odlazi iz Slovenije
LJUBLJANA - Glovo, tvrtka za dostavu hrane i ostalih proizvoda na kućnu adresu, napušta slovensko tržište. Španjolska tvrtka nudit će uslugu dostave u Sloveniji do 10. svibnja do 22 sata.
Dobit kompanija iz sastava MNSE10 indeksa 108,7 miliona eura
RAST
Dobit kompanija iz sastava MNSE10 indeksa 108,7 miliona eura
PODGORICA - Kompanije koje ulaze u sastav berzanskog indeksa MNSE10, ostvarile su na kraju prošle godine neto dobit od 108,7 miliona eura, pokazala je analiza Montenegroberze.
Adidas ostvario snažan rast, iznimka Sjeverna Amerika
RAST
Adidas ostvario snažan rast, iznimka Sjeverna Amerika
BERLIN - Njemačka grupa za proizvodnju sportske robe Adidas ostvarila je snažan rast početkom godine - s izuzetkom važnog tržišta Sjeverne Amerike.
Kraš povećao prihode i neto dobit u prvom kvartalu
DOBRA GODINA
Kraš povećao prihode i neto dobit u prvom kvartalu
ZAGREB - Nerevidirani konsolidirani rezultati za prvi kvartal 2024. godine pokazuju da je Kraš grupa održala stabilnost poslovanja te ostvarila neto dobit u iznosu od 1,45 milijuna eura, odnosno 0,88 milijuna eura više od dobiti ostvarene u istom razdoblju prošle godine.
Lufthansa značajno povećala gubitak
SVE GORE
Lufthansa značajno povećala gubitak
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa izvijestila je u utorak da je prvo tromjesečje zaključila sa znatno većim gubitkom, izdvojivši među glavnim razlozima val štrajkova.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE