GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Eurowings se uskoro vraća u BiH

Eurowings se uskoro vraća u BiH
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.05.2020 / 08:10
Autor: SEEbiz / Ex-Yu Aviation News
SARAJEVO - Eurowings, niskotarifni prijevoznik Lufthansa Grupe, znatno proširuje svoj raspored letova od juna 2020. godine i vratit će se u Bosnu i Hercegovinu.

U svom rasporedu do 20. juna, prijevoznik planira ponovno pokrenuti letove između Kelna i Sarajeva od 2. juna jednom sedmičnom uslugom.

Iako su zračne luke u Bosni i Hercegovini još uvijek zatvorene za komercijalni promet, očekuje se da će one biti ponovno otvorene od 1. juna.

Generalni direktor Zračne luke Mostar, Marin Raspudić, rekao je da je mala vjerojatnost da će avionska kompanija ove godine nastaviti svoje sezonske operacije iz Dusseldorfa i Stuttgarta.

Niskocjenovni prijevoznik koji je, iako sa samnjenim intenzitetom održavao letove iz Kölna do Zagreba u većem dijelu pandemije coronavirusa Covid-19, povećat će svoju prisutnost u Hrvatskoj obnavljanjem letova iz Stuttgarta, Hamburga i Dusseldorfa do Splita. Takođe operacije od Hamburga i Düsseldorfa do Rijeke, od Dusseldorfa do Pule i iz Kölna do Zadra ponovno će se pokrenuti jednom sedmično 20. juna, izvijestio je EX-Yu Aviation.

Tagovi: Eurowings, Aerodrom Sarajevo, Marin Raspudić, Zračna luka Mostar
PROČITAJ I OVO
Osmi avion tipa ATR 72-600 u floti Air Serbije
FLOTA
Osmi avion tipa ATR 72-600 u floti Air Serbije
BEOGRAD - Osmi avion Air Serbije tipa ATR 72-600, sleteo je danas na beogradski aerodrom i posle obaveznih procedura trebalo bi da uđe u saobraćaj Air Serbije u narednim danima. Nova letelica ima devet godina i nosi registarsku oznaku YU-ASF.
Siemens planira novi sveučilišni istraživački centar u blizini Münchena
PLANOVI
Siemens planira novi sveučilišni istraživački centar u blizini Münchena
MUNCHEN - Njemačka inženjerska grupa Siemens priopćila je u srijedu da će otvoriti novi centar za istraživanje i inovacije u satelitskom kampusu Tehničkog sveučilišta u Münchenu.
Ikea podigla plaće u Hrvatskoj
PLAĆE
Ikea podigla plaće u Hrvatskoj
ZAGREB - Skandinavski divovi koji prodaju namještaj i kućne potrepštine ostvarili su protekle godine snažan poslovni rast na tržištu Hrvatske.
Fortenova menadžerima isplaćuje bonuse
BONUSI
Fortenova menadžerima isplaćuje bonuse
ZAGREB - Upravni odbor Fortenove odlučio je menadžmentu isplatiti bonuse za ostvarene poslovne rezultate u protekloj poslovnoj godini.
Johnson & Johnson nadmašio očekivanja analitičara
BOLJE OD OČEKIVANJA
Johnson & Johnson nadmašio očekivanja analitičara
NEW YORK - Američki zdravstveni konglomerat Johnson & Johnson premašio je očekivanja analitičara svojim rezultatima u prvom kvartalu ove godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE