GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Eurowings u listopadu značajno smanjuje promet prema Hrvatskoj

Eurowings u listopadu značajno smanjuje promet prema Hrvatskoj
REZOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.09.2020 / 10:47
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Eurowings je objavio svoj red letenja za listopad. Kompanija će i dalje prometovati prema odredištima u Hrvatskoj, no veliki broj linija koji je bio u prometu u rujnu više neće biti dostupan. Kompanija će nastaviti prometovati prema tri hrvatske zračne luke.

Eurowings je u rujnu imao čak 76 tjednih rotacija prema Hrvatskoj, prometujući prema 6 hrvatskih zračnih luka: Zagrebu, Puli, Rijeci, Zadru, Splitu, Dubrovniku i Zagrebu. U listopadu će kompanija prometovati samo prema Zagrebu, Splitu i Rijeci, piše Croatian Aviation.

Linije prema Splitu

Eurowings će u listopadu imati pet linija prema Zračnoj luci Split, tek jednu manje u odnosu na rujan. Ukida se linija Split - Hanover dok sljedeće ostaju u prometu:

linija Split - Dusseldorf 3 puta tjedno, svakog utorka, četvrtka i subote (jedan let tjedno manje u odnosu na rujan),

linija Split - Hamburg 2 puta tjedno, svakog utorka i nedjelje (dva leta tjedno manje u odnosu na rujan),

linija Split - Koln 2 puta tjedno, svakog četvrtka i subote (četiri leta tjedno manje u odnosu na rujan),

linija Split - Stuttgart 2 puta tjedno, svakog četvrtka i subote (dva leta tjedno manje u odnosu na rujan),

linija Split - Berlin 2 puta tjedno, utorkom i subotom, kao i u rujnu.


Ukidaju se linije prema Puli, Zadru i Dubrovniku

Eurowings je u rujnu redovno prometovao na linijama prema tri spomenute zračne luke, no iste neće biti u prometu u listopadu. Ukidaju se sljedeće linije:

Pula - Dusseldorf,

Zadar - Koln,

Zadar - Stuttgart,

Dubrovnik - Dusseldorf,

Dubrovnik - Berlin,

Dubrovnik - Hamburg.


18 operacija tjedno prema Zagrebu

Eurowings će zadržati isti broj tjednih letova prema Zagrebu kao što je to bilo i u rujnu. Kompanija će redovno prometovati na dvije linije: iz Stuttgarta i Kolna.

linija Zagreb - Stuttgart prometovat će 4 puta tjedno, svakog ponedjeljka, srijede, petka i nedjelje, identično kao i u rujnu.

linija Zagreb - Koln prometovat će 5 puta tjedno, svakog ponedjeljka, srijede, četvrtka, petka i nedjelje. Isti broj tjednih letova dostupan je i u rujnu.


Jedna aktivna linija prema Rijeci

Kompanija će u listopadu nastaviti prometovati i prema Rijeci. Eurowings će zadržati promet na liniji Rijeka - Dusseldorf, jednom tjedno, svake subote. Posljednji let na ovoj liniji najavljen je za 24. listopad. Druga ovogodišnja linija, Rijeka - Hamburg, ukinuta je s početkom rujna.


Eurowings će u listopadu prometovati prema tri hrvatske zračne luke s 42 operacije tjedno na 8 linija, radi se o gotovo 50% manje tjednih letova u odnosu na rujan. Otkazivanja pojedinih polazaka i dalje ostaju moguća, a ovisiti će prije svega o stanju bookinga.

Tagovi: Eurowings, Zračna luka Split, Zračna luka Dubrovnik, Zračna luka Zagreb, Zračna luka Zadar
PROČITAJ I OVO
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE