GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

EVA Air nudi let bez odredišta zrakoplovom Hello Kitty

EVA Air nudi let bez odredišta zrakoplovom Hello Kitty
BIZARNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.08.2020 / 10:02
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Tajvan nastavlja udovoljavati svojim stanovnicima željnima putovanja nudeći novo iskustvo - na letu bez odredišta, prenosi CNN.

Nakon ponude u kojoj su se u srpnju Tajvanci u zračnoj luci Songshan mogli prijaviti i ukrcati na prizemljene zrakoplove, jedna je aviotvrtka otišla korak dalje i nudi let bez odredišta.

EVA Air, jedan od najvećih tajvanskih avioprijevoznika, ponudio je 8. kolovoza na Dan očeva let kako bi zadovoljio potrebe za putovanjima.

Let traje oko tri sata i polazi iz zračne luke Taoyuan u Taipeiju i potom se vraća na isto mjesto.

"Međunarodni zračni promet prizemljen je više od pola godine", navodi se na internetskoj stranici EVA Air. "Želja građana za odlascima u inozemstvo sve je jača. Kako bismo zadovoljili želje putnika EVA Air odlučio je ponuditi alternativno iskustvo putovanja 8. kolovoza na Dan očeva".

Ako bude vedar dan putnici će moći vidjeti iz zraka atrakcije poput otoka Guishan i slikovitu obalu Huadong, kao i obližnje otoke.

Letjet će superpopularnim zrakoplovom Hello Kitty i putnici mogu očekivati da će ponuda u zrakoplovu biti povezana s bijelom fiktivnom mačkom, imat će besplatni WiFi i druge elektroničke usluge koje se obično nude samo na dugim letovima.

Obrok je osmislio chef Motokazu Nakamura, dobitnik tri Michelinove zvjezdice.

Karta u ekonomskom razredu iznosit će oko 150 eura, a putnici će moći s nadoplatom od 30-ak eura prijeći u viši razred.

Tagovi: EVA Air, let bez odredišta, Hello Kitty
PROČITAJ I OVO
HT odobrio dividendu od 1,53 eura
DIVIDENDA
HT odobrio dividendu od 1,53 eura
ZAGREB - Dioničari Hrvatskog Telekoma (HT) dobit će dividendu u iznosu od 1,53 eura po dionici, čime će se za dividendu isplatiti ukupno 119,34 milijuna eura iz lanjske dobiti, odlučila je u srijedu glavna skupština te telekom kompanije.
AB InBev usprkos bojkotu s tromjesečnim rastom dobiti
U PLUSU
AB InBev usprkos bojkotu s tromjesečnim rastom dobiti
NEW YORK - Najveća pivara na svijetu AB InBev u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvarila neto dobit od 1,51 milijardu dolara (1,41 milijardu eura), što je 15,2 posto više nego godinu ranije.
Continental ostvario gubitak u prvom kvartalu
GUBITAK
Continental ostvario gubitak u prvom kvartalu
FRANKFURT - Njemački proizvođač automobilskih dijelova Continental izvijestio je u srijedu da je u prvom tromjesečju poslovao s gubitkom, istaknuvši pad europske proizvodnje vozila na početku godine.
Croatia Airlines uveo novu sezonsku liniju Split - Istanbul
LETOVI
Croatia Airlines uveo novu sezonsku liniju Split - Istanbul
ZAGREB - Croatia Airlines je obavio prvi let na novoj sezonskoj liniji Split - Istanbul, čime je hrvatski nacionalni avioprijevoznik proširio ovogodišnju mrežu međunarodnih letova iz splitske zračne luke, objavili su iz Croatia Airlinesa.
Air Serbia imala najuspešniji april od osnivanja
SJAJNE BROJKE
Air Serbia imala najuspešniji april od osnivanja
BEOGRAD - Air Serbia je tokom aprila u redovnom saobraćaju prevezla 303.189 putnika što je najbolji aprilski rezultat od osnivanja kompanije 2013. godine i prvi put da je u tom mesecu premašen broj od 300 hiljada putnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE