GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Evo što će AboutYou predstaviti na Berlinskom tjednu mode

Evo što će AboutYou predstaviti na Berlinskom tjednu mode
MODA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.08.2021 / 08:06
Autor: SEEbiz
BERLIN - U sklopu Berlinskog tjedna mode, Tjedan mode AboutYou se održati treći put: Od 11. do 15. rujna, AboutYou će ponovno dovesti poznate premium i high street brendove u Kraftwerk Berlin i prenijeti važnu poruku 'Sloboda Identiteta 's motom' TKO SI TI? '.

Osim spektakularnog showa AboutYou koji će predstaviti AYFW, dvanaest drugih brendova koji će predstaviti svoje nove kolekcije i trendove za sezonu jesen/zima 21.

Tijekom Tjedna mode AboutYou, modna internetska trgovina koja je već godinu dana prisutna i u Hrvatskoj, ima za cilj promicanje osobne slobode, individualnog stila i tolerancije. Pitanje ‘TKO SI TI’ je više od stila, ali i načina na koji se izražava: bez ikakvih konvencija, rodnih normi, sudova ili stereotipa. AboutYou nastoji prekinuti s klasičnim uzorima i slavi slobodu prikazivanja i odijevanja onako kako se osjećate: ‘Sloboda identiteta’.

Kao veliko otvaranje u subotu navečer, AboutYou show posvećen je ovoj važnoj poruci, a svojim jedinstvenim uprizorenjem teži cilju prevladavanja zastarjelih načela i redefiniranju zajedničke modne kulture sutrašnjice. Show će na licu mjesta pratiti poznati domaći i međunarodni pozvani gosti, predstavnici medija, prijatelji i obitelj AboutYou. Kao i u siječnju, i show ABOUT YOU i dvanaest robnih marki bit će proizvedene uživo i objavljene na YouTubeu i ayfw.de nakon toga.

Na taj način, AboutYou, otvara AYFW svim ljubiteljima mode i unosi mnoštvo inspiracije u njihove domove. Za spektakularno uprizorenje revije ABOUT YOU, modna internetska trgovina uspjela je osvojiti jednu od vodećih svjetskih agencija za proizvodnju modnih revija: Villa Eugénie već je implementirala revije za vrhunske marke poput Chanela, DIOR -a i Burberryja.

Poseban vrhunac AYFW -a bit će revija kćerke i manekenke Heidi Klum Leni Klum, koja će predstaviti svoju prvu, ekskluzivnu kolekciju kapsula za AboutYou. Osim Leni Klum, vlastitom će revijom biti predstavljene i Lena Gercke sa svojim brendom LeGer i Lena Meyer-Landrut sa svojim brendom.

Osim toga, AboutYou spredstavlja Guida Maria Kretschmera po prvi put na AYFW -u. Još jedna premijera bit će revija HOERMANSEDER-a, novog brenda konfekcije dizajnerice Marine Hoermanseder, s kojom je ABOUT YOU razvila ekskluzivnu kolekciju kapsula koja će biti dostupna na aboutyou.de neposredno nakon predstave. Vrhunski i high street brendovi Tom Tailor, Lascana, Levi's, Adidas, Esprit i Jack & Jones, upotpunit će sadržaj showa.

Tagovi: AboutYou, online trgovina, Villa Eugénie, Lena Gercke, Leni Klum, Tom Tailor, Lascana, Adidas, Esprit, Jack & Jones, Heidi Klum, Berlinski tjedan mode
PROČITAJ I OVO
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
SPEKULACIJE
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
ZAGREB - U spekulacijama o tome tko će biti novi vlasnik Studenca, uz CVC Capital Partners ovih dana se pojavila i Biedronka, najveći trgovački lanac u Poljskoj, no zasad još bez ikakvih službenih potvrda s bilo koje strane u budućoj transakciji.
Bolt traži vozače u BiH
OGLAS
Bolt traži vozače u BiH
SARAJEVO - Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi usluga. Evropska kompanija Bolt je objavila oglas za potragu vozača i na taj način najavila dolazak u Sarajevo.
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
ISPRIKA
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
DUBAI - Izvršni direktor Emirates Airlinea objavio je pismo isprike kupcima tijekom vikenda nakon što su povijesne kiše u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izazvale rekordne poplave i kaos u zračnoj luci u Dubaiju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE