GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Falkensteiner hoteli otvaraju vrata uz posebne mjere

Falkensteiner hoteli otvaraju vrata uz posebne mjere
HOTELIJERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.05.2020 / 13:43
Autor: SEEbiz
ZADAR - Premium Apartments Senia u Falkensteiner resortu Punta Skala nedaleko od Petrčana otvoreni su od 11. svibnja, Hotel & Spa Iadera i Family Hotel Diadora otvaraju se 29. svibnja, zadarski Premium Camping Zadar 1. lipnja, a hotel Club Funimation Borik 5. lipnja.

Goste će razveseliti i posebna ponuda, 15 posto popusta u kampu za razdoblje od 1. do 20. lipnja i 15 posto popusta u Clubu Funimation za razdoblje od 5. do 20. lipnja. Do kraja idućeg mjeseca otvorit će se još dva hotela - 15. lipnja Falkensteiner Hotel Adriana u resortu Borik i 27. lipnja Hotel Park Punat na Krku.

Zdravlje i sigurnost su na prvom mjestu.

”Svi naši zaposlenici prošli su posebnu obuku i pridržavaju se strogih smjernica za sigurnost u hotelima koje su izrađene u suradnji s našim partnerom, tvrtkom Diversey, na temelju uputa Svjetske zdravstvene organizacije”, poručuju iz Falkensteinera.

Već na području recepcije uvode se pravila o održavanju udaljenosti, a gosti će se moći orijentirati prema oznakama na podu ili prostornim pregradama. Svaka soba prije dolaska gostiju očišćena je u skladu s posebnim dezinfekcijskim i higijenskim planom.

U hotelskim restoranima uvode se dodatne sigurnosne mjere, a preporuka je bezgotovinsko plaćanje svih usluga. Spa tretmani provodit će se uz povećane mjere; sobe za tretmane dezinficiraju se, provjetravaju i profesionalno čiste nakon svake upotrebe. U spa područjima i prostorima za opuštanje također su na snazi propisi o održavanju razmaka, a biljke i paravani omogućuju dodatno ograđivanje prostora.

”Optimistični smo. S rezervacijama stojimo dobro, s obzirom da imamo fleksibilnu politiku kod otkazivanja, pa je tako dio gostiju odgodio svoj odmor za kasniji period. Veliki broj rezervacija za srpanj i kolovoz daju nam nadu da bismo mogli biti zadovoljni sezonom. No, rano je još za bilo kakve zaključke. Vjerujemo da nam epidemiološka situacija u državi ide u prilog kao destinaciji te očekujemo najveći broj gostiju s tržišta s kojih dolaze i prethodnih godina; Austrije, Njemačke, Slovenije i zemalja centralne i istočne Europe”, zaključuju iz Falkensteinera.

Tagovi: Falkensteiner hoteli, Falkensteiner, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE